Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Palalı’ya hayran olmamak elde değil, bir de şu yaptığına bakar mısınız?

Furkan Palalı’ya hayran olmamak elde değil, bir de şu yaptığına bakar mısınız?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fikret Fekeli karakterine hayat veren Furkan Palalı, diziye 3. sezonda katıldı ama rolüne öyle güzel hazırlanmıştı ki, ekran başındaki hayranları sanki en başından bu yana projedeymiş gibi hissiyatını fark etti. Palalı, diziye başlamadan önce hem bölümleri izlemiş hem de hikayenin geçtiği dönem ile ilgili birçok bilgi edinmişti.

Furkan Palalı’nın profesyonel yaklaşımı işine verdiği özeni gösterirken, sosyal konulara da çok duyarlı olan oyuncu, hayranlarından da büyük takdir görüyor. Palalı, SMA hastası Poyraz Ali’ye destek için elinden geleni yapan ünlüler arasında bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde Hatice Şendil ve Bergüzar Korel’in, SMA hastası Poyraz Ali’ye destek olmak amacıyla sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayına katılan Palalı, bu yayındaki sözleriyle de takdir kazanmıştı. Oyuncunun o anlarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Palalı destek adımlarına bir yenisini daha ekledi.

Furkan Palalı; Fenerbahçeli futbolcuların ve Başkan Ali Koç’un imzaladığı sarı lacivertli formayı Poyraz Ali ve Hamza Yasin’in tedavi masraflarına destek olmak amacıyla açık arttırmaya çıkardı.

Ünlü oyuncu tam kadro imzalı bir başka Fenerbahçe formasını da Poyraz’a gönderdi.

Furkan Palalı bu yaptıkları ile hayranlarından bir kez daha iltifatlar aldı. “Güzel kalpli adam, harikasın güzel yürek” gibi yorumlar yapan takipçileri, ünlü oyuncuya övgülerde bulundu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Furkan Palalı (@furkanpalali)’in paylaştığı bir gönderi