Ana sayfa Dizi Haberleri Galatasaray Üniversiteliler en iyi dizi Yargı dedi!

Galatasaray Üniversiteliler en iyi dizi Yargı dedi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu sezon en iyi işi olan Yargı, bir ödüle daha layık görüldü. Diziyle birlikte başrol oyuncusu Pınar Deniz de bu seneki ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Yargı dizisi fırtınalar estirmeye devam ediyor. Ekrana geldiği günden bu yana ödüllere doymayan dizi bir ödüle daha layık görüldü. Yargı dizisi Galatasaray Üniversitesi tarafından verilen ödüllerde En İyi Dizi ödülünü aldı. Başrol oyuncusu Pınar Deniz de En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Yargı dizisi yayına geldiği ilk günden bu yana birçok ödüle layık görüldü. Reytinglerde çok başarı gösteren dizi pazar gecesi en büyük rakibi olan Teşkilat’ı da zirvedeki yerinden etmeyi başardı. Dizi kimi zaman eleştirilse de her bölümünde yeni bir heyecan yaratması sebebiyle bağımlılığa yol açmış durumda.

Galatasaray Üniversiteliler en iyi dizi Yargı dedi! 7

Dizi başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun da kariyerinde büyük bir adım oldu. Özellikle Pınar Deniz Yargı’daki Ceylin karakteriyle oyunculuktaki performansını iyice ortaya çıkarmayı başardı. Bugün Türkiye’nin en başarılı kadın oyuncularından biri olarak kabul edilen Pınar Deniz kısa süre önce Disney Plus’la da anlaşma imzaladı.

Bu arada Yargı’nın yeni bölümü 27 Mart Pazar akşamı ekrana gelecek. Yeni bölümde Zafer’in ölümüyle yüzleşen Ceylin durumu kabullenmekte güçlük çekerken, Ilgaz ise Ceylin’in geçirdiği sinir krizi anında sevdiği kadına destek oluyor. Ceylin, Zafer’in ölümünü ailesine haber vermeye Ilgaz ile birlikte giderken acı gerçeği öğrenen Gül yaşadıkları ikinci kayıp karşısında sarsılıyor.

Cenazede Zafer’in tabutunu taşıyan Ilgaz, “Ceylin’in kocası olarak buradayım, ailesiyiz biz artık onun.” sözleriyle Metin ve Çınar’dan Ceylin ve ailesine destek olmalarını istiyor. Ceylin’in Metin’i artık babası olarak gördüğünü söylemesi izleyenleri derinden etkilerken, Metin yaşadığı vicdan azabı karşısında eziliyor.