Ana sayfa Yabancı Dizi Game Of Thrones 8. sezon büyük sürprizlerle geliyor!

Game Of Thrones 8. sezon büyük sürprizlerle geliyor!

tarafından zk zk

Sekizinci ve final sezonuyla ekrana gelmesi beklenen Game of Thrones’ta, Jaime Lannister karakterinin büyük bir değişim yaşayacağı tüyosunu, karakteri canlandıran Nikolaj Coster-Waldau verdi.

Game of Thrones’un 2019’da yayınlanacak sekizinci sezon bölümleri merakla beklenirken, diziye dair tüyolar gelmeye devam ediyor. Son olarak Jaime Lannister karakteriyle ilgili değişimin nasıl olacağı bilgisi, dizi hayranlarını heyecanlandırdı.

Nikolaj Coster-Waldau’nun canlandırdığı karakter, üçüncü sezonda Tarth’lı Brienne’le yoldayken duygusal bir değişim yaşamıştı.
Game Of Thrones 8. sezon büyük sürprizlerle geliyor! 8
Dördüncü sezonde, kısa saçlı ve sakalsız haliyle görülen Lannister’ın son sezonda “büyük bir değişim” yaşaması

Yedinci sezon finali 31 milyon kişi tarafından izlenen, sekizinci sezonu için hazırlıkların sürdüğü dizi hakkında konuşan Nikolaj Coster-Waldau, “Saç kestirmenin sonu geldi” dedi.
Game Of Thrones 8. sezon büyük sürprizlerle geliyor! 9
ShortList’e konuşan Waldau, rolünün ters köşe yapacağını söyledi. Yedinci sezon finalinde kız kardeşi Cersei Lannister ve Kızıl Kale’yi bırakan Jaime Lannister’ın yeniden bakımsız bir görünüme bürüneceği sinyalini verdi.

“Thrones’un son sezonu çekiliyor. Genel olarak konuşmak gerekirse çılgınca saç sakal bir birbirine karışmış vaziyette olmayacağım ama sakallı olacağım” dedi.