Ana sayfa Sosyal Medya Gaye Turgut Evin, eşi Deniz Evin’e vazgeçemeyeceği bir teklif sundu!

Gaye Turgut Evin, eşi Deniz Evin’e vazgeçemeyeceği bir teklif sundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinde Teğmen Çiğdem Ülgen karakterini Gaye Turgut Evin canlandırıyor. Dizi, 4. sezonunu tamamladı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle bu sezon başka çekim yapılmayacak. Eylül ayı gibi ekibin yeniden toplanması ve 5. sezon için çekimlerin başlaması bekleniyor.

Sosyal medyada paylaşımları ile dikkat çeken ünlü oyuncu Gaye Turgut Evin, eşi Deniz Evin’e vazgeçemeyeceği bir teklifte bulundu.Beni Affet dizisinin setinde tanışan ve aşklarını o günden bugüne kadar taşıyan ünlü çift, Küba seyahatinin hayallerini kuruyor.

Gaye Turgut Evin, eşi Deniz Evin'e vazgeçemeyeceği bir teklif sundu! 8

Gaye Turgut Evin, mesajında şöyle yazdı: “Bu zamanlarda Küba’da olmayı hayal ediyordum. Deniz’i burada bir poz daha çek diyerek delirttiğim, gezmekten yorulup gün sonu fotolara bakıp “iyi ki”diyeceğimiz zamanlar. Büyüklerimizin dediği gibi nasiplen öte köy yok. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin ve tekrar farkına vardık ki;önce sağlık gerisi ayrıntı..Ama bu günler bitince “an”ın değerini daha çok bilip, ertelemeyeceğiz hayalleri…”

Eşine seslenen ve çantasının hazır olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, “Küba konsepti fotoğrafımda sana vazgeçemeyeceğin bir teklif sunuyorum. Daima masmavi, güneşli yollara… Dört nala mutluluklara hep beraber. Şimdilik evde kalalım, sağlığımızı, sevdiklerimizi koruyalım” notunu da paylaşımına ekledi.

Gaye Turgut Evin, eşi Deniz Evin'e vazgeçemeyeceği bir teklif sundu! 9

Deniz Evin ise, eşinin bu paylaşımına not bıraktı. Oyuncu, “Küba bizi bekler sevgilim. Yakında çok güzel günlere gideceğiz, seninle el ele” diyerek aynı hayali paylaştığını ifade etti.