Ana sayfa Sosyal Medya Gaye Turgut Evin’in Atatürk paylaşımı duygularınızı zıplatacak!

Gaye Turgut Evin’in Atatürk paylaşımı duygularınızı zıplatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Gaye Turgut Evin, Savaşçı dizisinde Teğmen Çiğdem Ülgen karakterine hayat vermekte. Oyuncu tam bir Cumhuriyet kadını olduğunu yaptığı paylaşım ile bir kez daha gösterdi.

Savaşçı dizisinin yeni bölümü 10 Kasım Pazar akşamı yayınlanacağı için, dizide bu bölümde Anıtkabir sahneleri var.Evin de bu sahnelerde rol almıştı ve Anıtkabir’de çekilen fotoğraflarından birisiyle duygularını paylaştı.

Ata’ya olan sevgisini ve saygısını kelimelere döken Evin, “Biliyorum ki fikirler asla ölmez ve sen her kalp atışında bizimlesin” diyerek de gönülleri kazandı.

Gaye Turgut Evin'in Atatürk paylaşımı duygularınızı zıplatacak! 8

İşte Gaye Turgut Evin’in duygularınıza hitap edecek mesajı:

Sana geldim Atam,sırtımı sana yasladım yine bir önceki günden daha hayran daha çok severek ve değerini daha çok bilerek,dilimde sen(ah seni anlatabilmek seni kelimeler yetmesede tüm gençliğe),kalbimde,her şükürümde,her adımımda,başarımda, dualarımda SEN????????♾

Ve ben sayende özgür,toplumda eşit,mesleğiyle,kadın varoluşumla genç kızlara az da olsa örnek olmaya çalışan ve yine sayende fikrim hür vicdanım hür irfanım hür tüm öğütlerin kulağımda yoluma ışık daima ileri ama geçmişi asla unutmayarak senin varlığından ve burada böyle durabilmemde her adımımda imzanın oluşunu bilip onun sorumluluğu ile geleceğe umutla bakıyorum Atam..Biliyorum ki fikirler asla ölmez ve sen her kalp atışında bizimlesin…????????????❤♾
#10kasım #uluonder #mustafakemalatatürk #atamizindeyiz #nesildennesile #atamsenrahatuyubekçisiyizcumhuriyetin
#saygiveözlemle #sonsuzminnetle

Gaye Turgut Evin'in Atatürk paylaşımı duygularınızı zıplatacak! 9