Ana sayfa Sosyal Medya Gaye Turgut Evin’in duygusal veda mesajı!

Gaye Turgut Evin’in duygusal veda mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinde Teğmen Çiğdem Ülgen karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Gaye Turgut Evin, başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu, Savaşçı dizisinden ayrılan rol arkadaşı için duygusal bir mesaj yayınladı.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Gaye Turgut Evin, “Güle güle demir kuş, yolun açık olsun emeğine, yüreğine sağlık” diyerek Üsteğmen Funda Turaç karakterine hayat veren Müjde Uzman’a veda etti.

“Gökyüzü hep açık olsun, güzel gün doğumlarına uyan hep” diye yazan Evin, Uzman ile birlikte setten bir pozunu yayınladı.

Gaye Turgut Evin'in duygusal veda mesajı! 7

Bilindiği üzere Müjde Uzman, Savaşçı dizisine 85.bölümle birlikte veda etmişti. Müjde Uzman da hem izleyicilere hem de ekip arkadaşlarına şu mesaj ile veda notu paylaşmıştı:

“Güzel ve çok değerli bir maceranın daha sonuna geldim.. Vatan uğruna gözünü kırpmadan yüreğini ve canını ortaya koyanları anlatan bu projede yer aldığım için çok gururluyum. İlk günden bugüne kadar emeği geçen tüm oyuncu ve ekip arkadaşlarıma, ayrıca Savaşçı’yı gönülden takip eden herkese en içten teşekkür ve sevgilerimle.”