Ana sayfa Dizi Haberleri Geçen yazın polisiye komedisi Baş Belası’nın başaramadığını bakalım Gizli Saklı yapabilecek mi?

Geçen yazın polisiye komedisi Baş Belası’nın başaramadığını bakalım Gizli Saklı yapabilecek mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlarda romantik komedi izlemeye çok alışkınız ama aynı şeyi polisiye komedi için söylemek mümkün değil. İçinde romantizminde bulunduğu polisiye komediler ekran dünyasında çok da yaygın değil. Geçen sene ekrana gelen ve ömrü kısa süren polisiye komedi Baş Belası’ndan sonra bu kez Gizli Saklı şansını deneyecek.

Bir zamanlar Hollywood’un en sevdiği türlerden biri olan hem romantik hem polisiye hem de komedi türü diziler Türk yapımcıların çok fazla denediği bir tür değil. Geçen sene yaz dizisi olarak ekrana gelen Baş Belası bu türden bir diziydi. Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı dizi polislerle çalışan bir psikolog ve bir polisin arasındaki didişmeli romantizmin anlatıyordu.

Baş Belası büyük umutlarla başladı. Ancak ATV’de ekrana gelen dizi reytinglerde bir türlü başarılı olamadı. En sonunda Baş Belası 10 Eylül’de yayınlanan 13. bölümüyle ekrana veda etti. Baş Belası’ndan tam bir yıl sonra yeni bir polisiye komedi olan Gizli Saklı bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek ve şansını deneyecek.

Geçen yazın polisiye komedisi Baş Belası’nın başaramadığını bakalım Gizli Saklı yapabilecek mi? 7

Fox TV’de yayınlanacak olan ve başrollerini Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı’nın paylaştığı Gizli Saklı iki gizli polisin hikayesini anlatacak. Bu da nefretle başlayan ve didişmeyle devam eden bir romantik komedi olacak. İki gizli polis büyük bir silah kaçakçısını yakalamak için karı koca rolü yapacak.

Baş Belası’nda olduğu gibi Gizli Saklı’da da umutlar büyük. Dizinin reytinglerde başarılı olması herkesin dileği. Alacağı reytingler şimdiden çok merak ediliyor. Merak edilen bir konu da Baş Belası’nın yapamadığını Gizli Saklı’nın gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceği.

Dizide Naz karakterini Sinem Ünsal canlandırırken, Pamir Komiser karakterine hayat veriyor. Bir sivil operasyonda birlikte çalışacak olan ikili görev gereği bir çifti canlandırıyorlar. Birbirinden hiç hoşlanmayan ve görev gereği bile olsa bir arada olmak istemeyen ikilinin gizli görevleri bakalım nasıl geçecek. İlk görüşte dalaş, aşka dönüşecek mi?