Ana sayfa Sosyal Medya Barış Kılıç ve Evrim Alasya uyumu bu kadar da olmaz!

Barış Kılıç ve Evrim Alasya uyumu bu kadar da olmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti isimli Show TV dizisinde başrolde yer alan Barış Kılıç ile Evrim Alasya’nın hem kişilik özellikleri bakımından hem de ortaya koydukları profesyonellik anlamında ne kadar uyumlu olduğunu hem dizinin setinde hem de ekran başında fark edebilirsiniz.

Gerçekten de iki başarılı ve deneyimli ismin böyle bir projede partnerlik yapması çok önemli bir dizi çiftini de ortaya çıkardı. Ömer ile Kıvılcım karakterlerini ekran başında çok güzel bir uyum ile görenler, aslında iki oyuncunun gerçek hayatta da bu uyumu sergilediğini fark edebilir.

Pazar Sürprizi programı için röportaj veren ikilinin aynı renk ve çizgilere sahip ceket giymesi, bunu fark etmeleri ile birlikte verdikleri tepkinin benzerliği ve üslupları ile de ortaya koydukları güçlü uyum herkesin dikkatini çekti.

Barış Kılıç, “Sen beni mi takip ediyorsun” diyerek arkadaşına takılırken, Evrim Alasya ise “Bu bir uyum mu acaba” diyerek gülümsetti.

Normalde aynı kıyafetleri sahnede benzerlik olmaması için giymediklerini söyleyen Barış Kılıç, 17 bölüm boyunca zamanın ne kadar çabuk geçtiğini fark edemediklerini de söyledi. Oyuncu, “Karavanda düşünüyordum, 17 hafta geçmiş” dedi.

Barış Kılıç ve Evrim Alasya uyumu bu kadar da olmaz! 7

Dizi hakkında çok güzel yorumlar okuduklarını anlatan Barış Kılıç, bunun da kendilerine heyecan, güç ve motivasyon verdiğini anlattı. Sokaktan gelen güzel yorumlardan bahseden oyuncu, “Yaptığımız işin bu kadar beğeniliyor olması bizi ayrıca mutlu ediyor” ifadesini kullandı.

Evrim Alasya ise şöyle konuştu: “Birinci bölümü nasıl çekeceğiz, nasıl oynayacağız derken, 17’nci bölümde olmak hakikaten garip bir şey. Zaman algısı kayboluyor, biz set temposuna girdiğimizde.”

Çok zor bir iş yaptıklarının altını çizen Alasya, bunun karşılığını almadıkları zaman her şeyin çok daha zorlaştığını belirtti. Oyuncu, “Çok fazla iş başlıyor, bitiyor, kolay değil bir şeyi tutturabilmek. Seyircinin bizi çok daha sevdiğini görmek, karşılığını almak kolaylaştırıyor” şeklinde konuştu.