Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisi, beş yıl aradan sonra bir ünlü ismi yeniden televizyona döndürecek!

Gecenin Ucunda dizisi, beş yıl aradan sonra bir ünlü ismi yeniden televizyona döndürecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Peride Celal’ın aynı isimli romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisini özellikle Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu hayranları büyük bir heyecan ile bekliyor. Eylül ayından itibaren Star TV ekranında yayınlanacak olan dizide iki başarılı oyuncu aynı zamanda yapımcı konumunda bulunuyor.

Ünlü çiftin Fatih Harbiye dizisinden sekiz yıl sonra yeniden bir araya geleceği Gecenin Ucunda dizisinin detayları da büyük merakla beklenmeye devam ediyor. Yakında çekimlere başlanması beklenen dizide Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti, yıllar sonra bu sefer karı-koca olarak ve de yapım ortağı unvanıyla da projede yerlerini aldı. Diziye katılan isimler ise her geçen gün artıyor ve yeni oyuncularla kadro daha da iddialı bir hale geliyor.

Gelecek sezon çok iddialı bir dizi çıkışı yapmayı planlayan Star TV’nin Gecenin Ucunda projesinden de beklentisi çok yüksek. Bu nedenle de TMC Film titiz bir çalışma yürütüyor. Alim Yapım ile Kadir Doğulu’nun önce ortak sonra da başrolde yer alması da önemli gelişmelerden oldu. Diziye son katılan oyuncu olarak da Tuba Ünsal ismi dikkatleri çekti. 1981 yılında Denizli’de dünyaya gelen Tuba Ünsal, beş yıl aradan sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yapacak.

Gecenin Ucunda dizisi, beş yıl aradan sonra bir ünlü ismi yeniden televizyona döndürecek! 7

En son 2017 yılında İçerde isimli dizideki Handan karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Tuba Ünsal, 1997 yılında yayınlanan Kara Melek dizisiyle sektöre adım atmıştı. Bu süreçte daha çok sinema filmlerinde izlediğimiz oyuncu; Mor Menekşeler, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizileriyle de akıllarda kaldı.

İçerde’nin ardından tam 5 yıl sonra televizyon ekranına Gecenin Ucunda ile dönecek olan Tuba Ünsal, ayrıca Netflix’in sevilen dizisi Aşk 101’e de konuk oyuncu olarak katılmıştı.

Zuhal Olcay’ın hikayede Şermin karakteri ile yer alacağı Gecenin Ucunda, gelecek sezonun en iddialı projelerinden birisi olarak gösteriliyor. Macide rolünde izleyeceğimiz Neslihan Atagül, hem şifacılık öğrencisi hem de insan kaynakları uzmanı olarak çalışan birisi olacak .

Kadir Doğulu’yu Işık ailesinin zengin oğlu Kazım olarak izleyeceğimiz dizide, Tuba Ünsal ise Kazım’ın karısı Nermin karakterinde yer alacak.

Nermin ile Macide’nin mücadelesi Gecenin Ucunda dizisine büyük heyecan katacak.