Ana sayfa Sosyal Medya Gecenin Ucunda dizisi, reytingde umduğunu bulamadı ama sosyal medyada durum başkaydı!

Gecenin Ucunda dizisi, reytingde umduğunu bulamadı ama sosyal medyada durum başkaydı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, uzun bir aranın ardından aynı dizide başrol olarak hayranlarına büyük bir sürpriz yaşatıyorlar şu sıralar. Gecenin Ucunda isimli Star TV’nin yeni dizisi ile ilgili bilgiler gelmeye başladığında, çiftin hayranları, Fatih Harbiye dizisinden 8 yıl sonra yeniden iki oyuncuyu birlikte izleyebilecek olmanın heyecanını yaşadı.

Sonunda aylardır hazırlıkları süren ve heyecanla beklenen dizi ekrana geldi. Çarşamba akşamları yayınlanan dizi, bu hafta yayındaydı. Dizinin ilk bölümü, kanalın da izleyicinin de pek tahmin etmediği sonuçları ortaya koydu! Kadrosu ve hikayesiyle çok izleneceği tahmin edilmesine karşılık ilk bölümde, reyting sıralamasında ilk 10’a bile giremedi Gecenin Ucunda.

Total’de 12. sırada yer alması, herkes için şaşırtıcı bir sonuç oldu! AB ve ABC1 kategorilerinde ise sekizincilikler elde eden Gecenin Ucunda dizisinin gelecek hafta alacağı reyting ise ayrı bir merak konusu şimdi. Ancak kimse henüz umutsuzluğa düşmüş değil! Zira bazı dizilerin ilk bir kaç bölümde çok anlaşılamasa da bir kaç bölüm sonra sıçrama yaşaması da büyük olasılık.

Peride Celal’in aynı isimli romanından ekrana uyarlanan Gecenin Ucunda dizisini izleyip beğenenler ise sosyal medyada hem oyunculara hem de diziye övgü dolu mesajlar göndermeye devam ediyor. İkinci bölümü merakla beklenen dizinin bir de sosyal medya karnesi ortaya çıktı.

Gecenin Ucunda dizisi, reytingde umduğunu bulamadı ama sosyal medyada durum başkaydı! 8

Aylardır heyecanla beklenen dizinin takipçileri, ilk bölümün yayınlandığı gün sosyal medyada pek çok paylaşım yaptılar. Dizi devam ederken de yorumlarını yayınlayan izleyicilerin gönderdiği iletiler, diğer dizilerden daha fazla konuşulmasını sağladı.

Sosyal medyada Çarşamba akşamının birincisi olmayı başardı Gecenin Ucunda. İlk bölüm reytingleri beğenilmese de sosyal medya desteğini arkasına almış görünen Gecenin Ucunda’nın, diziyi izlemeyenlerin de merak etmesini sağlayacak yorumlar ve öne çıkarma çabaları başarılı olmuş görünüyor!

Gecenin Ucunda dizisi, reytingde umduğunu bulamadı ama sosyal medyada durum başkaydı! 9

Kendini aşka kapatan Macide’nin Işık ailesi ile yollarının kesişmesi sonrasında yaşananların anlatıldığı dizide sırlarla dolu bir dünya izleyenleri bekliyor. Dizinin 12 Ekim Çarşamba akşamı 2. bölümü ekrana gelecek. Aynı akşam yayınlanan ve gün birincisi olan Kuruluş Osman bile Gecenin Ucunda dizisinden daha az konuşuldu sosyal medyada. Adba’nın yaptığı ölçümlemede Bir Peri Masalı ve O Kız dizileri de sosyal medyada ön plana çıktı.

İşte Gecenin Ucunda dizisinin 2. bölüm fragmanı…