Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa’nın Nursema için verdiği destek izleyicileri mutlu etti

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa’nın Nursema için verdiği destek izleyicileri mutlu etti

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen bölümüyle reytinglerde iyi sonuçlar almaya devam ediyor.

Sosyal medyada da gündem yaratan dizi #KızılcıkŞerbeti etiketi ile yaklaşık 1 saat Twitter’ın TT listesinin zirvesinde yer aldı. Dizinin hikayesindeki detaylar da izleyiciler tarafından sosyal medyada çok konuşuldu.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa'nın Nursema için verdiği destek izleyicileri mutlu etti 7

DOĞA, NURSEMA VE UMUT İÇİN KOLLARI SIVADI!

Dizinin yayınlanan bölümünde; ayrı düşen Nursema ve Umut büyük bir hüzün yaşadı. Yaşananları kabullenemeyen Doğa, teyzesi Alev ile birlikte Nursema ve Umut’u kavuşturmak istedi. İbrahim’i araştıran Alev ve Doğa; Çimen ve Metehan’ın da yardımıyla yeni bir plan yaptı ve İbrahim’in yaşantısını yakın takibe alarak bu evlilikten caymasını istediler.

Nefes kesen bölümde Kıvılcım ile Ömer’in, Alev ve Can’la çıktığı akşam yemeğine Kayhan’ın baskın yapması Ömer ve Kayhan’ı karşı karşıya getirdi. Bölümde ayrıca Nilay’ın hamile olduğunu öğrenmesi Ünal ailesini sevince boğdu. Bebek sevinci yaşayan Nilay’ın aldığı kararla kapanması da herkesi şaşırttı.

İZLEYİCİYİ ŞOKE EDEN FİNAL SAHNESİ!

Bölümün final sahnesinde ise Doğa’nın, İbrahim’in Nursema’dan boşanması için yaptıklarını öğrenen Abdullah, Alev’i ziyaret etti. Alev’in konuşma sırasında Nursema ve Umut’u kastederek “Seven insanlar kavuşamıyor” sözleri üzerine Abdullah’ın “Bizden mi bahsediyorsunuz?” cevabı izleyenleri adeta şoke etti.

YENİ BÖLÜM TANITIMI NEFES KESTİ!

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Kıvılcım’a evlilik teklifinde bulunan Ömer, “evet” yanıtını alıyor. Nursema’nın gelinlikle göründüğü tanıtımda Kıvılcım’ın görev aldığı okulda silahların patlaması büyük merak uyandırıyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de.