Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisi reytinglerde çöküşte ama dijitalde gücünü koruyor!

Gecenin Ucunda dizisi reytinglerde çöküşte ama dijitalde gücünü koruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Star TV ekranında yayınlanan Gecenin Ucunda projesinde Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti başrolde olsa bile, geniş bir izleyici kitlesinin artık diziyi takip etmeyi bıraktığını reytinglerin düşüklüğünden anlayabiliyoruz.

Star TV’nin 2022 – 2023 sezonu için en önem verdiği projelerden birisinin reyting fakiri olması şaşılacak bir durum. Aslında hikayesi güçlü olan, oyunculuk performansları başarılı bulunan ve Neslihan Atagül’ün de gayet etkileyici bir şekilde Macide karakterinde yer alması, dizinin beğenilmesine yeterli olmadı.

İlk bölümlerde yaşanan ilgi sonra yerini ilgisizliğe bırakmış gibi gözükse de bu reytinglerdeki durum tam olarak gerçekleri yansıtmıyor. Gecenin Ucunda dizisine özellikle yurt dışındaki Türk dizilerine ilgi gösteren geniş bir kitlenin önem verdiğini görebilirsiniz. Sosyal medyada diziyle ilgili yabancı dizi hayranlarından çok sayıda övgü dolu yorum olduğunu ve hikayeyi dijitalden yakından takip ettiklerini de fark edebilirsiniz.

Gecenin Ucunda dizisi reytinglerde çöküşte ama dijitalde gücünü koruyor! 7

Gecenin Ucunda dizisinin youtube’daki izlenme oranları da hiç fena değil. Dizinin tüm bölümleri Youtube ortamında izlenebiliyor ve geçtiğimiz Salı günü ekrana gelen 20. bölüm 1 milyona yakın görüntülenme elde etmiş durumda.

Dizinin ilk bölümü yayınlandığında ilgi çok daha büyüktü. 7 milyona yakın görüntülenme youtube’da elde edildi. İkinci bölümde bu sayı 4 milyon 500 binler civarına geriledi. Sonraki her bölümde görüntülenmeler düşse de yine de diziye yoğun bir ilgi olduğunu yotube’daki videolara gösterilen ilgiden anlayabiliriniz.

Gecenin Ucunda dizisi her şeyin reyting ölçümleri ile açıklanamayacağını, sosyal medya etkileşimi ile youtube izlenme oranlarının da değerlendirmeye dahil edilmesi gerektiğini gösteriyor.

Sezon sonuna kadar devam ettirilmesi beklenen Gecenin Ucunda’nın düşük reytinglere rağmen erken final yapmamasının nedeni de yurt dışı satışlarında iyi sonuçlar alması ve potansiyelin yüksek olduğunun düşünülmesi olduğunu söyleyebiliriz.