Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisinde Macide yükseliyor, Kazım batıyor!

Gecenin Ucunda dizisinde Macide yükseliyor, Kazım batıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Star TV ekranında yayınlanmaya devam eden Gecenin Ucunda dizisinin 16 bölümü geride kaldı. Düşük gelen reytinglere rağmen dizinin tutkulu hayranları hikayenin gidişatından memnun görünüyor. Özellikle Kazım karakterinin, Macide’ye olan aşkının kalpten gelen bir duygu olmadığı, işlerini yoluna koymak için bu şekilde davrandığı yönünde izleyicilerde büyük bir kuşku belirdi.

Macide’yi işlerinde alet etmesi nedeniyle izleyicilerden tepki gören Kazım karakterinde Kadir Doğulu,dizinin takipçilerini sinir edecek derecede başarılı bir performans ortaya koyuyor. Ancak herkesin gözü adeta Macide karakterini canladıran Neslihan Atagül’ün üzerine odaklandı.

Sefirin Kızı dizisi ile milyonların beğenesini kazanan ama yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle projeye erken veda eden Neslihan Atagül, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine bu sefer kocası ile birlikte dönüş yaptı. Alim Yapım isimli çiftin sahibi olduğu ajansın da yapım ortağı olması ile birlikte, ünlü ikili Gecenin Ucunda dizisinda sadece başrol değil, ticari olarak da yapım ortağı olarak büyük bir sorumluluk taşıyor.

26. bölüme kadar devam ettirilmesi beklenen Gecenin Ucunda dizisinin hikayesinde Neslihan Atagül’ün ortaya koyduğu performans hayranlarını adeta mest ediyor. Her hafta sosyal medyada dizinin bu kadar çok konuşulmasının altında da Atagül’ün izleyenlere Macide olduğuna inandırması yatıyor.

Gecenin Ucunda dizisinde Macide yükseliyor, Kazım batıyor! 7

Rolün altında başarışla kalkan oyuncu, hikayenin sürükleyicisi ve dizinin devam etmesi noktasında da en büyük motivasyon kaynağı olarak gözüküyor.

Kazım karakterinden artık nefret ettiğini söyleyen izleyiciler artarken, Macide üzerinden Neslihan Atagül’ün oyunculuk yeteneklerine övgülerde bulunanlar ise artarak devam ediyor.

Gecenin Ucunda dizisi ünlü çift için ticari olarak çok büyük kazanımlar getirmese bile, 8 yıl aradan sonra yeniden birlikte aynı projede yer almaları önemli bir kazanım olarak gözüküyor.

Ünlü çiftin hayranları da Star TV’nin projeyi devam ettirme kararlılığından çok memnun.

Gecenin Ucunda dizisi 17. yeni bölümünü 31 Ocak Salı akşamı Star TV ekranında izleyebilirsiniz.