Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisindeki mezarlık sahnesinin perde arkası çok komik oldu!

Gecenin Ucunda dizisindeki mezarlık sahnesinin perde arkası çok komik oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gecenin Ucunda isimli Star TV dizisinde Neslihan Atagül ile eşi Kadir Doğulu başrolü paylaşıyor. Dizi ile birlikte hem 8 yıl aradan sonra yeniden aynı projede buluşan ikili hem de yapım ortağı oldukları için Gecenin Ucunda projesine büyük önem veriyor.

Reytingleri ile orta seviyelerde yer alan ve ciddi bir sıçrama yapamayan Gecenin Ucunda, bu anlamda beklentilerin altında kaldı. İzleyici ilgisinin ilerleyen dönemde artması beklense bile çarşamba rekabetindeki birbirinden çok farklı ama kaliteli yapımların varlığı bunu zorlaştırıyor.

Gecenin Ucunda dizisinde hikaye her geçen hafta daha da derinleşiyor ve dizi hayranları da bu durumdan son derece memnun. Dizinin 4. bölümünde dikkat çeken bir mezarlık sahnesi vardı. Bu sahneye de ilginç tepkiler geldi.

Gecenin Ucunda dizisindeki bu sahnenin eğlenceli geçtiğini anlatan Kadir Doğulu, perde arkasında neler yaşandığını anlattı. Hikayede Kazım karakterini canlandıran oyuncu, “Eğlenceli geçti, adapte olmak zor oldu çünkü. Kamera arkasını izleseniz gülmekten sahneyi çekemedik” şeklinde konuştu.

Uzun boyu ve kalıplı yapısı ile Sarp Levendoğlu’nun açılan mezara sığmadığından bahseden Neslihan Atagül ise, “Sığamadık mezarlara, Sarp sığamadı” diye konuştu.

Gecenin Ucunda dizisindeki mezarlık sahnesinin perde arkası çok komik oldu! 7

Açılan mezarlara hiçbir oyuncunun sığamadığını ve eğlenerek çekimler yapıldığını anlatan Kadir Doğulu, yine felsefi sözleriyle bu sahnenin anlamını şöyle yorumladı:

“Ortaya çıkartmak istenen ruha iyi gelmek ise her türlü ritüel kabul olmalı. Senaristler böyle uygun görmüş, biz de elimizden geldiğince yaşatmaya çalıştık.”

Her türlü kültürde bu tür ritüeller olduğundan bahseden Kadir Doğulu, insana her zaman bir şeylerin doğduğunu ve öldüğünü göstermesi açısından bu tür ritüellerin önemli olduğuna değindi.

İnsanın içinde de bir şeylerin öldüğünden bahseden Kadir Doğulu, “Kin ölebilir, nefret ölebilir, kıskançlık ölebilir. Yerine coşku, neşe ve ileriye dönük ümitler doğabilir. O yüzden bu ritüeller bunun için var. Yolunda gitmeyen şeyleri öldürün, yolunda gidebilecek şeyleri de doğurun artık diyor” şeklinde konuştu.