Ana sayfa Sosyal Medya Gecenin Ucunda dizisine başlamadan önce Neslihan Atagül ile ilgili iddia şaşırttı!

Gecenin Ucunda dizisine başlamadan önce Neslihan Atagül ile ilgili iddia şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Sefirin Kızı dizisi ile gelen Neslihan Atagül’ün, yıllar sonra yeniden eşi Kadir Doğulu ile başrolde oynayacak olması hayranlarını çok sevindirdi. İki ismin Fatih Harbiye dizisiyle başlayan aşkları sonrasında evlenmeleri ile birlikte bir başka yapımda bir araya gelememeleri hayranlarını da üzüyordu. Sonunda beklenen oldu ve Star TV’nin merakla beklenen Gecenin Ucunda dizisinde birlikte oynayacakları ortaya çıktı.

TMC Film ile birlikte Kadir Doğulu’nun Alim Yapım şirketinin ortak yapımcısı olduğu Gecenin Ucunda dizisi, heyecanla bekleniyor. Çekimlerinin önce Temmuz ayında başlaması beklenen diziden beklenen haber geçtiğimiz günlerde geldi.

Neslihan Atagül, verdiği bir röportajda çekimlere yakında başlayacaklarını söylemişti. Bu sözlerin ardından heyecan da artmıştı. Atagül, çekimlerin başladığını aşağıdaki paylaşımı ile duyurdu…

Gecenin Ucunda dizisine başlamadan önce Neslihan Atagül ile ilgili iddia şaşırttı! 9

Bu arada Neslihan Atagül’ün uzun zaman sonra yeniden ekrana dönüşünü heyecanla bekleyenler için biraz şaşırtıcı bir gelişme yaşandı!

Atagül, instagram hesabından tatilde çekilen pozlarını yayınladı. Neslihan Atagül’ün bu fotoğrafı, hayranları tarafından hamile olduğu yönünde çeşitli yorumlara neden oldu.

Teknede çekilen fotoğraflarına bakan takipçileri, “Hamile misin acaba?” sorularını yöneltmeye başladılar Neslihan Atagül’e. Ekrana dönüşü merakla beklenen oyuncunun hamile olma ihtimali şaşırttı.

Habertürk Gazetesi’nde yer alan haberle birlikte Atagül, tüm bu sorulara da toptan yanıt vererek durumu ortaya koydu! Oyuncuya çocuk isteyip istemediği soruları yöneltildi ve verdiği yanıtlarla ortaya çıkan kimi söylentilerin de doğru olmadığını gösterdi.

Gecenin Ucunda dizisine başlamadan önce Neslihan Atagül ile ilgili iddia şaşırttı! 10

2015 yılında Kadir Doğulu ile evlenen Neslihan Atagül, çocukları çok sevdiğini hep söylüyor.  Atagül, ‘Çocuk özlemi çekiyor musunuz?’ sorusuna,”Bu işler nasip, kısmet işi… İşimiz, gücümüz var, onlar başlıyor. ‘İstiyorum’ derim, ‘İstemiyorum’ derim. Hiç böyle bir şeyleri şekillendirmeyi tercih etmiyorum açıkçası. Onun için her şeyi akışına bıraktım. Ben de yaşıyorum bu hayatı.” yanıtıyla hamile olmadığını da belirtmiş oldu.

Gecenin Ucunda dizisine başlamadan önce Neslihan Atagül ile ilgili iddia şaşırttı! 11

Bu arada Gecenin Ucunda dizisinde eşi ile birlikte yapımcı ortağı da olan Atagül, “İnsanın bu anlamda kendisini geliştirmesi çok heyecan verici tabii ki. Bambaşka perspektiften bakmaya başladık aynı zamanda. Zaten tahmin edilesi şeylerdi fakat bu anlamda kendimizi geliştiriyoruz ve yetkinlik kazanıyoruz. İnsanın kendisini geliştirmesi acayip keşiflere sebep oluyor. Eğlenceli de bence…” diye konuştu.