Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda ve Tuzak dizilerinde yaşanan yurt dışı etkisi Yüz Yıllık Mucize’ye de sıçradı!

Gecenin Ucunda ve Tuzak dizilerinde yaşanan yurt dışı etkisi Yüz Yıllık Mucize’ye de sıçradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk televizyon dizilerinin yurt dışındaki büyük çıkışı ile birlikte, yabancı dizi hayranlarının Türkiye’deki projeleri yakından takip etme durumu bu sezon, önceki yıllara göre daha da güçlendi. Gecenin Ucunda ve Tuzak gibi Türkiye’de çok da fazla reyting alamayan dizilerin, ekranda uzun süre kalabilmesinin sırrı da yine bu yabancı etkisinden kaynaklandı.

Gecenin Ucunda’ya büyük ilgi gösteren yabancılar, Star TV’nin yurt dışı anlaşmalarından iyi sonuçlar gelmesi ile birlikte diziyi sezon sonuna kadar sürdürmesinde bir motivasyon kaynağı oldu. Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yayında kalabilecek bir reytingi yok. Ancak dizinin yurt dışı satışları iyi bir gelir kapısı olmalı ki, Star TV son yıllarda birçok dizisini yayından kaldırmakta zorlanmazken Gecenin Ucunda ayakta kaldı. 26. bölümde final yapacak olan dizi için yabancı ülkelerdeki izleyicilerin sosyal medyada oluşturduğu etkileşim de muazzam.

İşte bu durum Tuzak dizisiyle birlikte tv8’in de hikayeyi bitirmesini engelleyen bir etki oluşturdu. Yine yurt dışında Tuzak dizisinin satışlarına yönelik çok olumlu bilgiler geliyor ve Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin başrolündeki dizi, bu motivasyon ile ayakta kalmayı başarıyor.

Hem Gecenin Ucunda hem de Tuzak dizilerini etkileyen yabancı dizi hayranlarının müthiş ilgisinin şimdi de Yüz Yıllık Mucize dizisine sıçradığını görmekteyiz.

Gecenin Ucunda ve Tuzak dizilerinde yaşanan yurt dışı etkisi Yüz Yıllık Mucize'ye de sıçradı! 7

Yurt dışında farklı ülkelerde yaşayan, farklı kültürlerdeki insanlar özellikle Ebru Şahin’in etkisi altında. Hercai ve Destan dizileri ile geniş bir hayran kitlesi elde eden Ebru Şahin, Yüz Yıllık Mucize dizisinde Harika karakterini canlandırıyor.

Dizinin reytingler noktasında henüz yeni başlamış olmasını dikkate alarak düşük sayılabilecek oranlar elde ettiğini ama bunun değişme ihtimalinin bulunduğunu belirtelim. Fakat Türkiye’deki izleyicilerden daha çok Yüz Yıllık Mucize projesine yine yabancı dizi hayranları sahip çıkıyor.

Sosyal medya ortamında Yüz Yıllık Mucize dizisi için farklı dillerde binlerce yorum yapıldığını ve fantastik hikayeyi yerli izleyicilerden daha çok yabancı dizi hayranlarının ilgisini çektiğini de gözlemliyoruz.

Dizinin 3. yeni bölümünde Harika ile Kemal ilişkisi gelişirken, Süreyya ile karşılaşma ise her şeyi değiştirecek gibi gözüküyor.