Ana sayfa Sosyal Medya Geçmiş olsun Aşk 102! Alina Boz, iş bitince topu Netflix’e attı!

Geçmiş olsun Aşk 102! Alina Boz, iş bitince topu Netflix’e attı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix Türkiye’nin yerli dizilerinden Aşk 101, 2. sezonda Aşk 102 ismiyle yayınlanacak. Dizinin yeni sezon çekimleri Temmuz ayının ortasında başlamıştı. Ancak bir ay kadar önce oyunculardan Kubilay Aka, Alina Boz, İpek Yazıcı’nın koronavirüse yakalanmasının ardından çekimlere ara verilmişti.

Son dönemin genç ve başarılı isimlerinin ağırlıkta olduğu kadrosu ile dikkat çeken Aşk 102’nin 2. sezon çekimleri bir kaç gün önce tamamlandı. Yeni bölümlerin çekimlerinin bitmesinin ardından oyunculardan da sosyal medyada paylaşımlar geldi.

Mert Yazıcıoğlu’nun da paylaştığı aşağıdaki fotoğrafta, dizinin ana karakterlerini oynayan Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, İpek Yazıcı, Selahattin Paşalı ve Kubilay Aka, sırtları kameraya dönük, birbirlerine sarılmış halde çekimin yapıldığı okulun bahçesinden çıkarken görülüyorlar.

Adeta çekimlerin bitişinin bir ifadesi gibi olan bu fotoğraf, medyada dolanmaya başladı. Bu kez de Alina Boz paylaştı fotoğrafı ve “Biz elimizden geleni yaptık, şimdi iş Netflix’e kaldı” der gibi bir notla paylaştı fotoğrafı.

Senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı ve yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Deniz Yorulmazer’in birlikte yaptığı gençlik ve komedi-drama türündeki dizide Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Kubilay Aka, Pınar Deniz, Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu, İpek Yazıcı, Selahattin Paşalı, Bade İşçil ve Tuba Ünsal oynuyor.

2. sezon tarihi ise henüz belli değil. Alina Boz da bunu anlatmak isteyerek “Paydos, Sıra sende” sözüyle topu Netflix’e atıyor…

İşte o paylaşım:

Paydos! Sıra sende @netflixturkiye ????❤️ #Aşk101

Geçmiş olsun Aşk 102! Alina Boz, iş bitince topu Netflix'e attı! 7