Ana sayfa Dizi Haberleri Geçmiş’i Eylül’ü bırakmıyor! Kalp Atışı 6. bölümde Eylül’e kötü sürpriz!

Geçmiş’i Eylül’ü bırakmıyor! Kalp Atışı 6. bölümde Eylül’e kötü sürpriz!

tarafından zk zk

Show TV’nin sevilen dizisi Kalp Atışı’nın 6. bölümünde Eylül, hiç beklemediği babası ve üvey annesi ile karşılaşıyor ve hastanede zor durumda kalıyor. Üvey annesinin hakaretlerine maruz kalan Eylül’ü zor anlar bekliyor.

Bu arada Ali Asaf da Eylül’ün kendisinden neden kaçtığını sonunda öğreniyor. Eylül, annesini örnek almamaya yeminli.

Eylül Ali Asaf’ın sürpriz teklifi sırasında gelen beklenmedik telefonla sarsılır. Kendisini arayan Serdar’a ulaştığında ise her şey daha karmaşık bir hal almıştır. Eylül telefonun gizemini çözmeye çalışırken, geçmişiyle ilgili büyük sırrını da Oğuz ile paylaşır. Eylül’ün gitmesinin ardından, kafenin yakınında yaşanan büyük trafik kazasına ilk müdahaleyi Ali Asaf yapar.

Mutlu bir ailenin bir anda içine düştüğü durum, bir anne için çok zor bir karar vermeyi gerektirecektir. Süleyman ve Sinan’ın, Eylül’ün yarattığı tehlike nedeniyle kendisinden kurtulmak istemeleri, artık Ziyanur ile açıkça restleşmelerine sebep olur. Mehmet’in doğru insan olma yolunda değişme çabaları Eylül’ü sevindirirken, Ali Asaf’ı da tedirgin eder.

Ali Asaf, Eylül ile konuşup, büyükannesinin ölümündeki soruların yanıtlarını bulmasına yardım etmek isterken, çok büyük bir kaza yaşanır. Eylül yine çok sevdiği birisini kaybetmekle karşı karşıyadır.

İşte yeni bölüm fragmanı: