Ana sayfa Dizi Fragmanları Geçmişin gölgesinden çıkan Masumlar Apartmanı dizisinde değişim rüzgarı!

Geçmişin gölgesinden çıkan Masumlar Apartmanı dizisinde değişim rüzgarı!

tarafından ker_def

Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 8 Şubat’ta yayınlanacak olan 57. bölümünde çok önemli olaylara şahitlik edeceksiniz. İkinci sezonu devam eden dizide, geçmişin gölgesinden sıyrılmaya başlayan Safiye ile Gülben kardeşlerim değişim için attığı sürpriz adımlar izleyenleri de heyecanlandıracak.

TRT 1’in Salı günlerine damga vuran ve yayınlandığı ilk günden bu yana zirveden düşmeyen dizisi “Masumlar Apartmanı” 8 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı dizinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle:

Han, Mazo’ya yaptıklarını hatırladıktan sonra kendini sorgulamaya başlar. Kendiyle ve geçmişiyle yüzleşme zamanı gelmiştir. Bir yandan da babasını daha fazla incitmeden bu duruma bir son vermek için çözüm arayışına girer. Safiye, Naci’nin bir sıkıntısı olduğunun farkındadır. Onu, kurallarıyla bunalttığını düşünür ve değişeceğini kanıtlamak için büyük bir çaba gösterir.

Gülben, kendisinin bunca zamandır başaramadığı şeyi ablasının ilk günden yapabildiğini öğrenmenin şokundadır. Kararını verir; o büyük adımı atacaktır. Ceylan, Han’ı sorunlarından uzaklaştırmak için iki günlüğüne şehre yakın bir yere gitmeye ikna eder. Aklında, Han’ı mutlu edeceğine inandığı bir sürpriz de vardır.

Masumlar Apartmanı”nın yeni bölümü 8 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…