Ana sayfa Sosyal Medya Geçtiğimiz hafta doğum yapan Özge Özder’e ünlü isimden ev ziyareti

Geçtiğimiz hafta doğum yapan Özge Özder’e ünlü isimden ev ziyareti

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sadakatsiz dizisinde Derya karakterini oynayan ünlü oyuncu Özge Özder, geçtiğimiz hafta 14 Şubat Pazar günü kızı Eva Luna’yı dünyaya getirdi. Oyuncu, hastaneden çıkar çıkmaz, doğumdan iki gün sonra da yeniden sete koştu! Yarım kalan bir sahnesini tamamlayan Özge Özder, kısa süreli bir veda için arkadaşları ve dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt ile kucaklaştı.

Daha sonra müzisyen eşi Sinan Güleryüz ile şarkılar söyleyerek hayranlarıyla sosyal medya üzerinden canlı bir konser yaptı. Oyuncunun bu temposu, enerjik halleri takipçilerinin de hayretle izlediği anlardı.

Özge Özder, sağlıkla kucağına aldığı minik kızlarının bakımıyla ilgileniyor şu sıralar evinde. Diziden kısa bir süreliğine ayrılan oyuncu, Derya karakterinin yurt dışına eğitime gittiği hikayesi ile bir kaç hafta izinli.

Bu süreyi dinlenerek ve kızıyla ilgilenerek geçiren oyuncu, eşiyle birlikte yeni alışmaya çalıştıkları hayatından zaman zaman videolar ve fotoğraflarla takipçilerine de haber veriyor.

Geçtiğimiz hafta doğum yapan Özge Özder'e ünlü isimden ev ziyareti 9

Oyuncunun dün, meslektaşı ve yakın arkadaşı olan bir de ünlü konuğu vardı. Bebek görmeye gelen bu isim Aslı Tandoğan’dı. 2013 yılında evlenen Aslı Tandoğan’ın da Atlas isimli bir oğlu var. Tecrübeli bir anne olarak bilgilerini aktarmaya gelmiş oyuncu.

Özge Özder, Aslı Tandoğan ile çektiği kısa videoda keyifli hallerini yansıtırken, Tandoğan’ın ağzında maske ile oturması da tedbiri elden bırakmadıklarını gösteriyordu.

İşte o anlardan kareler…

Geçtiğimiz hafta doğum yapan Özge Özder'e ünlü isimden ev ziyareti 10

Geçtiğimiz hafta doğum yapan Özge Özder'e ünlü isimden ev ziyareti 11