Ana sayfa Sosyal Medya Gel de gülme! Nesrin Cavadzade, Şahika’nın cenaze fotosuna paylaştı, görenler kahkahayı bastı!

Gel de gülme! Nesrin Cavadzade, Şahika’nın cenaze fotosuna paylaştı, görenler kahkahayı bastı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma’da hüzünlü bir sahne yaşanacak gelecek hafta. Dizide Şahika’nın cenazesi kaldırılacak. Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Şahika’nın öleceği bir süre önce ortaya çıkmıştı. Nesrin Cavadzade de sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hayranlarına teşekkür ederken durumu ortaya koymuştu.

Nilperi Şahinkaya’nın oynadığı Cansu’nun bastığı davette öldürülen kişinin Şahika olduğu anlaşıldıktan sonra dizinin yeni bölümünden bir kare, sosyal medyaya düştü.

Nesrin Cavadzade, instagram’da fotoğrafı paylaştı. Dizinin Kaya’sı Barış Kılıç ve Emre Dinler’in hali, görenleri güldürdü.

Cenaze sahnesi sırasında Ömer karakterine hayat veren Emre Dinler’in, Şahika’nın tabutuna yaslanıp üzüntülü bir halde durduğu anlarda, Dinler durumun ironik haline gülümseyerek karşılık vermiş.

Barış Kılıç da rol arkadaşının bu duruşuna bakarak gülüyor. Nesrin Cavadzade, instagram’da yaptığı paylaşıma düştüğü notla da görenlere kahkaha attırdı.

Entrika kraliçesi Şahika’nın bir kaç kişiyi öldürdüğü ve çok kişinin canını yaktığı biliniyor. Dolayısıyla günahları da çok! Cavadzade, oynadığı karaktere “Allah taksiratını affetsin. Nur içinde yatsın” sözleriyle veda ediyor bir anlamda…

İşte o paylaşım…

Gel de gülme! Nesrin Cavadzade, Şahika'nın cenaze fotosuna paylaştı, görenler kahkahayı bastı! 7