Ana sayfa Sosyal Medya Gel de gülme! Tıpkısının aynısı! Uğur Güneş meğer Al Pacino ile oynamış da haberimiz yok!

Gel de gülme! Tıpkısının aynısı! Uğur Güneş meğer Al Pacino ile oynamış da haberimiz yok!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinden geçtiğimiz ay ayrılan Uğur Güneş, şu sıralar yeni dizisiyle gündeme geliyor. Bu arada Adana’dan geldikten sonra İstanbul’da bol bol spor yapmaya başlayan Uğur Güneş, karın kaslarını ne kadar geliştirdiğini de sosyal medyadan takipçileriyle paylaşıyor.

Oyuncunun yeni rolüne girmeden önce sıkı bir kondisyon sağladığı da görülmekte. Zira Uğur Güneş, yeni dizisinde bir madenciyi oynayacak. Kol kaslarını da geliştiren oyuncu, bir maden işçisi olacağı için şimdiden kaslarını zorluyor.

Uğur Güneş, Fox TV için çekilecek olan Kanunsuz Topraklar isimli bir dizide rol alacak. Usta isim Faruk Teber’in yönetmenliğini üstleneceği Gold Film imzalı dizi için hazırlıklar sürüyor.

1939 yılında Zonguldak’ta geçen hikaye için İstanbul’da döneme uygun bir plato hazırlıkları yapılıyor şu sıralar. Uğur Güneş de dizide, yanında çalıştığı maden şirketinin sahibinin kızına aşık bir madenci olan Davut’u oynayacak.

Bol bol kazma kürek sallayacağı tahmin edilen oyuncu, şimdiden bedensel olarak da diziye hazırlandığını yaptığı paylaşımlarla da gösteriyor.

Bu arada duruşu sert olsa da esprili kişiliğini de yaptığı paylaşımlarla ortaya koyuyor oyuncu. Son olarak Al Paçino’nun başrolünü oynadığı ve 1983 yılında çekilen sinemanın unutulmaz filmi Yaralı Yüz’e gönderme yaptığı paylaşımıyla güldürdü.

Gel de gülme! Tıpkısının aynısı! Uğur Güneş meğer Al Pacino ile oynamış da haberimiz yok! 9

Filmin hafızalara kazınmış bir sahnesinden alınan pozda, kahve içen kişiye dikkatli bakıldığında aynı Uğur Güneş’e benzediği görülüyor oyuncunun. Sanki montaj yapılmış gibi.

Ancak filmdeki o sahneden iki kareyi aşağıda görebilirsiniz. Fotoğrafta montaj yok. Kahve içerken gözleri, bakışı, yüzü aynı Uğur Güneş’e benziyor. Güneş de bu karedeki durumu farkedip instagram sayfasına eklemiş ve “Ah ah ne günlerdi be” notuyla da dalgasını geçmiş…

Gel de gülme! Tıpkısının aynısı! Uğur Güneş meğer Al Pacino ile oynamış da haberimiz yok! 10

Bu fotoğraflar da aynı sahneden başka açılar…

Gel de gülme! Tıpkısının aynısı! Uğur Güneş meğer Al Pacino ile oynamış da haberimiz yok! 11