Ana sayfa Dizi Fragmanları Gel Dese Aşk ilk fragman yayınlandı, yine Öykü Gürman farkı hissedilecek!

Gel Dese Aşk ilk fragman yayınlandı, yine Öykü Gürman farkı hissedilecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir hazırlıkları yapılan Gel Dese Aşk dizisinden ilk görüntüler sonunda paylaşıldı. Öykü Gürman’ın sesinden bu dizide de faydalanan Osman Sınav, yapıma yine bir fark katmayı başardı. Gürman, dizinin oyuncularından birisi aynı zamanda. Sen Anlat Karadeniz’de elde ettiği tecrübeden sonra yeni karakteri de merak ediliyor. Ayrıca dizinin takipçileri de ilk fragmanı izleyince Öykü Gürman’ın yapımda yer almasının kendileri için çok önemli olduğunu belirten yorumlarda bulundu.

Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik’in başrollerinde yer aldığı yeni dizi yeni bir dram projesi olarak atv’de yayınlanacak. Hem konusu hem de iddialı kadrosu ile ekranlarda fırtına gibi esmeye gelen Gel Dese Aşk’ta yer alan diğer isimler şunlar: “Öykü Gürman, Ertan Saban, Altan Gördüm, Uğur Çavuşoğlu, Tuğçe Ersoy, Aslıhan Malbora, Yiğit Koçak, Selim Gürata, Ayşe Defne Pirinçci.” İşte diziden ilk görüntüler:

Görevleri ve istekleri arasında sıkışan, mutsuzluklarını, suskunluklarının arkasında büyüten insan hikayelerine yer verilecek olan Gel Dese Aşk dizisinde yönetmen koltuğuna Murat Onbul ve Aslı Kahraman oturuyor.

Dizi, yaralandıkları yerden yaralayan, kırgınlıkların üstünde ayakta durmaya çalışan,20 yıldır evli bir çiftin, aşkı yeniden buluş hikayesini izleyicilerin karşısına çıkartacak.