Ana sayfa Dizi Fragmanları Gel Dese Aşk’ta aldatılan, aldatan ve dayak yiyen hep kadınlar!

Gel Dese Aşk’ta aldatılan, aldatan ve dayak yiyen hep kadınlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekran başında izleyicilere karmaşık duygular sunan Gel Dese Aşk dizisinin 4. bölümünden lik görüntüler yayınlandı. 29 Mart Pazar akşamı dizinin yeni bölümünü atv ekranında bulabilirsiniz.

Yasemin, Bahar’ın kapısına gidiyor ve hiçbir kadının olmak istemediği bir pozisyonda… “Murat ile ilişkin devam ediyor mu?” diye soran Yasemin’in aldığı yanıt sonrası Murat’a kahretmesi, arabanın içinde ağlama krizine girmesi izleyicileri bir hayli üzecek.

Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik,Ertan Saban ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 4. yeni bölümünde aldatılan Yasemin’in duygularını yüreğinizde hissedeceksiniz.

Yasemin’in iyice kontrolden çıktığını ve serseri mayın gibi olduğunu Bahar’a söyleyen Murat, onu eşinden korumaya çalışıyor ama Barlas belasından koruyamayacak. Dayak yiyen Bahar’ın halleri de ekran başında farklı duygular yaşatacaktır. Dizinin 4. bölüm fragmanın verdiği imaj ise aldatılan kadınlar, aldatan kadınlar, dayak yiyen kadınlar…

İşte Gel Dese Aşk dizisinin 4.bölüm fragmanı: