Ana sayfa Sosyal Medya Geldi başımın belası! Farah Zeynep Abdullah’tan Birkan Sokullu’ya dizi göndermesi!

Geldi başımın belası! Farah Zeynep Abdullah’tan Birkan Sokullu’ya dizi göndermesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kurt Seyit ve Şura dizisini hatırlayanlar bilecektir, Farah Zeynep Abdullah ile Birkan Sokullu birlikte rol almıştı. İki ünlü isim yeni sezonda yeni bir dizide yeniden buluştu.

Kurt Seyit ve şura’da Petro’ya hayat veren Birkan Sokullu adına iyi bir çıkış işi olmuştu. Farah Zeynep Abdullah ise bu dizide Şura karakteri ile gönülleri feth etmişti. Kıvanç Tatlıtuğ’un da başrolünde yer aldığı dizi, Türk dizi sektörünün önemli yapımlarından birisi olarak akılda kaldı.

Yıl 2020 ve iki ünlü isim bu sefer TRT1 ekranında buluşacak. Çöp Apartmanı isimli OGM Pictures tarafından hazırlıkları sürdürülen dizi başrolde yer alan Farah Zeyep Abdullah, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Birkan Sokullu’ya mesaj yolladı.

Abdullah, “Geldi başının belası ???? @birkansokullu1” notuyla instagram hesabından aşağıdaki fotoğrafı paylaştı ve büyük de beğeni aldı.

Geldi başımın belası! Farah Zeynep Abdullah'tan Birkan Sokullu'ya dizi göndermesi! 7
Instagram’da ünlü oyuncunun paylaşımına yoğun bir ilgi oldu.

Birçok dizi hayranı “Şura ve Petro yine birlikte, çok güzelsiniz” gibi yorumlarda bulundu.

Çöp Apartmanı isimli dizinin diğer iki başrol ismi ise Ezgi Mola ve Merve Dizdar oldu… Bu ikiliyi izleyiciler Alice müzikalinden de hatırlıyor…

Dizinin yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı yapıyor. OGM Pictures imzalı dizinin hikayesi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli kitabından Deniz Madanoğlu tarafından uyarlandı.