Ana sayfa Dizi Haberleri Geleceğin Starı yarışmasında, Ufak Tefek Cinayetler’in oyuncusunu görenler şaşırdı!

Geleceğin Starı yarışmasında, Ufak Tefek Cinayetler’in oyuncusunu görenler şaşırdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüri koltuğuna oturduğu Star TV’nin Geleceğin Starı yarışmasının yayın tarihi belli oldu.

Bir süredir hazırlık aşaması süren program için, jüri üyeleri Türkiye’nin dört bir tarafından seçmelerini yaptı. Programın 5 Temmuz’da başlayacağı da yayınlanan son tanıtımla ortaya çıktı.

Oyuncu Müjde Uzman’ın sunacağı programda 16 yarışmacı olacak ve her hafta belli bir konseptte oyunculuklarını sergileyecekler.

Yarışmacıların koçları ise yine tanınan oyunculardan oluşuyor. Ferit Aktuğ, Bülent Emrah Parlak, Gülhan Tekin ve Beste Bereket, oyuncu adaylarını çalıştıracaklar.

Oyuncu koçları arasında yer alan Ferit Aktuğ, aslında son dönemde Star’ın sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’de Taylan (Tay Tay) karakterini oynuyor.

Programın tanıtımını izleyenler, Aktuğ’u gördüklerinde sosyal medyada “Bizim Tay Tay da orada, çok şaşırdım, Taytaycım, Pelin görmesin seni” şeklinde esprili yorumlar yapmaya başladılar…

Geleceğin Starı yarışmasında, Ufak Tefek Cinayetler'in oyuncusunu görenler şaşırdı! 7

Ferit Aktuğ’un son dönemde Ufak Tefek Cinayetler’deki karakteriyle kazandığı ünü, anlaşılan Tay Tay lakabıyla bir süre daha yarışmada da anılacak gibi duruyor izleyici açısından.

Bu arada Geleceğin Starları yarışmasında 13 hafta sonunda ekranın yeni iki yüzü seçilecek.
Programın her bölümde iki yarışmacı elenecek ve bir sonraki hafta yine daha önceden belirlenen iki yarışmacı programa dahil olacak.

Sektöre yeni yüzler ve yetenekler kazandırmak isteyen ve bu amaçla yola çıkılan programda büyük ödül Star’da yayınlanacak dizide rol almak.

Büyük çekişmelerin olacağı ve yarışmacıların her hafta daha iyi olabilmek için hırsla performans sergileyecekleri sahnede on üç bölüm sonunda seçilen iki kişi STAR’ın yüzleri olacak.

İşte Geleceğin Starları 1. bölüm tanıtımı: