Ana sayfa Dizi Haberleri Gelecek sezonun lokomotifi olacak büyük dizi Oktay Kaynarca’dan geliyor!

Gelecek sezonun lokomotifi olacak büyük dizi Oktay Kaynarca’dan geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle 6 sezon boyunca atv ekranında yer alan Oktay Kaynarca, bir kez daha fenomen bir karakteri ortaya çıkarttı. Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır karakterinin ardından Hızır Çakırbeyli olarak da dizi hayranlarının aklına yerleşen oyuncu, şimdi yeni dizisinin heyecanını yaşıyor.

Eylül ayında yine atv ekranında izleyicilerle bir araya gelmesi beklenen yeni diziden detaylar paylaşan Oktay Kaynarca, ayrıca dostları ile birlikte 57. yaş gününü de kutladı. Şakalarla geçen ve neşeli anların yaşandığı kutlama töreninde Oktay Kaynarca, enerjisi ile dikkatleri çekti.

Ünlü oyuncu, yeni dizisi hakkında ilk detayları da muhabirlerin sorusu üzerine paylaştı. Dizi hayranları Oktay Kaynarca’yı sadece oyuncu olarak değil, yapımcı olarak da görmeye başlayacak. Yeni dizinin yapımcılığını üstlenen oyuncu, “Yapımcı olarak artık beni göreceksiniz. Çok büyük bir iş yapacağız ve o büyük işin yapımcısı ve aynı zamanda oyuncusu olarak ekranlara çıkacağım. Eylül sonunda itibariyle yayına çıkacak diye düşünüyoruz. Haziran başı itibariyle bir aksilik olmazsa çekimlere başlayacağız” açıklamasını yaptı.

Gelecek sezonun lokomotifi olacak büyük dizi Oktay Kaynarca'dan geliyor! 25

Yeni dizisinin yapımcı olarak ilk işi olduğunu ve çok büyük bir iş ile ekranda yer alacağını ifade ederek iddialı konuşan Oktay Kaynarca, çalışmaların devam ettiğini anlattı.

Oyuncu, “Çekim yaparken bu kadar çok yorulmamıştım. Bizim çekim tempolarımız yoğundur. Ama şu andaki çalışma tempomuz onun iki katı. Senaryo ve cast çalışmaları, ekip kurma çalışmaları ile tek tek ilgileniyorum” dedi.

En iyisini yapmaya çalıştığını ve gelecek sezonun lokomotifi olacak bir dizi ortaya çıkartacağını anlatan Oktay Kaynarca, hayranlarını da bir hayli meraklandırdı.

Oyuncu, 2021 yılının kendisi için zor bir yıl olduğunu ve 2022’den daha güzel şeyler beklediğini ifade etti. Hem pandemi hem de Türkiye’nin içinden geçtiği süreçte birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu anlatan oyuncu, herkesin yüzünün gülmesi gerektiğini ve bu işin de oyunculara düştüğünü belirtti.