Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 16 Mayıs Perşembe Besime ve Gülcan arasındaki büyük tartışma!

Gelinim Mutfakta 16 Mayıs Perşembe Besime ve Gülcan arasındaki büyük tartışma!

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta 304. Bölümde Besime Hanım ve Gülcan, bir önceki gün tartıştıkları konunun ayrıntılarına girerek tekrar tartıştılar! Programın 16 Mayıs Perşembe günü ekrana gelen bölümünde yaşanan o anları videodan izleyebilirsiniz.

Besime Hanım ve Gülcan, bir önceki bölümde birbirlerine ağır laflar söyleyerek tartışmışlardı. Gülcan inatla çocuğuna Besime Hanımın yeteri kadar bakmadığını söyledi. Besime Hanım, Gülcan’ın kendisine haksızlık ettiğini söyledi. Özellikle Gülcan’ın “Ben sizi sevmesem çocuğumu size göstermem, size getirmem!” sözleri Besime Hanımı derinden etkileyip, çok üzmüştü.

Bu bölümde ise, ikili bu konunun ayrıntılarına girdiler. Gülcan, kaynanasının kızının çocuğuna daha özenli, kendi çocuğuna daha özensiz baktığına dair imalarda bulundu. Besime Hanım bu iddiaları kendince yanıtladı. Gelin-görümce sorununun olduğunu gören Fatih Ürek, diğerlerine de söz hakkı verdi ve tartışma hararetli bir şekilde devam etti…