Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 21 Nisan Salı 507. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 21 Nisan Salı 507. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 507. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Yağnur İşçiler aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı!

Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği programda puanlamalar belli oldu. Günün en düşük puanını alan gelini 8 puan ile Hatice hanım oldu. Günün en düşük ikinci puanı 9 puan ile Neslihan hanımın oldu. Günün en yüksek puanını alarak çeyrek altını kazanan isim 20 tam puan elde eden Elif hanım oldu ve çeyrek altını da kazandı. Yağnur hanım ise 10 puanda kaldı.

Bugünkü bölümde spor eğitmeni Mehtap Demircioğlu, zorlu günlerde evde sağlıklı kalabilmemiz için basit hareketleri gelin ve kaynanalarla uygulamalı olarak gösterdi!

Hatice, masasının üzerindeki eşyalarını kaldıran ve “İşbirlikçi gelin!” notu bırakan kişiye çok sert tepki gösterdi!

Hatice ve kaynanası Hüsniye Hanım, yarışma başladığı sırada gördükleri manzara karşısında çok sinirlendiler. Hatice’nin mutfağının üzerine koyduğu kişisel eşyalar yoktu ve onu sinir eden de bir not vardır. Fatih Ürek bu olayı gün sonu değerlendirmesine taşıdı ve Hatice’nin eşyalarını kaldıran kişiye ait kamera görüntülerini izletti. Hatice ve kaynanası Hüsniye Hanım bu kişi ve kaynanasına büyük tepki gösterdiler. İşte o anlar!

Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D’de!