Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 26 Aralık Perşembe 424. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 26 Aralık Perşembe 424. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Kanal D’de yayınlanmakta olan Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta 424. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam, Pelin Yazıcı, Goncanur Bekir ve Aydan Topçu aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Günün en yüksek puanını alarak çeyrek altını kazanan gelin 12 puan ile Goncanur hanım alarak çeyrek altını kazandı. Diğer gelinler ise 11’er puan aldı.

Çiğdem Hanım, kırık kolunun hastanede alçıya alınmasından sonra gelini Elif ile yaşadıklarını anlattı ve ona bu yüzden sitem etti.

Fatih Bey, Çiğdem Hanımın kolunun alçıda olduğunu görünce olayı anlatmasını istedi. Çiğdem Hanım, çatlak olarak düşündüğü koluna hastanede kırık teşhisi konulduğunu anlattı. Gelini Elif ve oğlu ile birlikte gittikleri hastaneden eve döndükten sonraki anlar için kaynanalar odasında serzenişlerde bulundu. Kaynanaların sorduğu Elif’in hastaneden sonra yanında kalıp kalmadığı ve ev işlerinde yardım edip etmediği ile ilgili soruları üzerine düşüncelerini paylaştı. Fatih Bey bu sitem dolu olayı gün sonu değerlendirmesine taşıdı. Çiğdem Hanım da, Elif de bu konu üzerine olayın nedenleri üzerine tartıştılar ve kaynanalar ile gelinler de bu tartışmanın içine girdiler..

Pelin’in, kaynanası Yasemin Hanım ile yayın öncesi kaynanalar hakkındaki konuşmaları kameralara yakalandı!

Yayın öncesi kameralarımıza ilginç bir durum kaydedildi. Pelin ve kaynanası Yasemin Hanım arasında, kaynanalardan hangisinin kendilerine yakın olduklarıyla ilgili bir konuşma geçti. Kaynanaların yarışma esnasındaki tavırlarını irdeleyen Pelin, kaynanası Yasemin Hanımla kimin arkadaş olabileceğini belirledi. Yarışma içinde puanlamaya da etkisi olacağını düşündüğü bu taktiği Fatih Bey gün sonu değerlendirmesine taşıdı. Bu anlarda Çiğdem Hanım, kendisi hakkında söyledikleri üzerine Pelin’e büyük tepki gösterdi. Pelin ise, kaynanası ile yaptığı o konuşmanın gerçekte ne olduğunu anlatmaya çalıştı.