Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 26 Eylül Perşembe 359. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 26 Eylül Perşembe 359. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta yarışmasının 359. Bölümü 26 Eylül Perşembe günü izleyicilerle Kanal D ekranında buluşta. Fatih Ürek’in sunuculuğunu yaptığı programda gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek ve eşit puanları Dilek Akıncıoğlu ve Elif Akçam aldı! Çeyrek altını ise, kura çekimi sonrası bir gelin kazandı! 12 puan elde eden iki gelin arasında kura çekimi yapıldı. Elif hanım bugün kazanan isim olarak çeyrek altını kazandı.

Programda başka neler yaşandı?

Kıymet, iki kamyon çeyiz olayına açıklık getirirken hayatına dair anlattıkları ile herkesin yüreklerini dağladı!

Gelinler ve kaynanalar, Kıymet’in düğün zamanı çeyiz olarak iki kamyon dolusu götürdüğünü söyledikleri açıklamalarını bugün de eleştirdiler. Kıymet’e inanmadıklarını tekrar ifade ettiler. Kıymet ise, Çeyizinin neden bu kadar çok olduğunun açıklamasını yaptı. Annesi ve kendi yaşamı ile anlatıkları herkesi şok etti. Bunları anlatırken de gözyaşlarına hakim olamadı. Kaynanası Nur Hanım onu teselli etmeye çalıştı…

Pınar, kaynanası Emine Hanımın bakımevi iddiasına açıklık getirdi!

Emine Hanım, kaynanalar odasında Pınar’ın kendisini ve eşini yaşlılıkta bakımevine yollama düşüncesi olduğunu iddia etti. Bunu duyan gelin ve kaynanalar şaşkınlıklarını gizleyemediler. Fatih Ürek, bu durumu gün sonu değerlendirmesine taşıdı. Pınar’a böyle bir şey söyleyip, söylemediğini sordu. Pınar, kaynanası Emine Hanımın söylediklerini yalanladı. Bu tarz bir cümle kurmadığını ifade etti. Emine Hanım ise, söylediklerinin arkasında durarak iddiasında diretti. Gelin ve kaynananın tartışmasına diğerleri de katılınca programın harareti yükseldi.