Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 27 Mart Çarşamba 268. Bölümde kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 27 Mart Çarşamba 268. Bölümde kim birinci oldu?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 268. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! 27 Mart Çarşamba günü ekrana gelen programda Fatih Ürek, günün puanlarını açıkladı. Beyza gelin 6 puan ile günün en düşük puanını aldı. Burcu gelin ise 9 puan ile günün en düşük ikinci puanını alan kişi oldu.

Gülcan 13 puan elde ederken, Ezgi Yıldırım 17 puan ile günün en yüksek puanını elde etti ve çeyrek altını da kazanan kişi oldu.

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Gülcan Ekinci ve Ezgi Yıldırım aldı! Çeyrek altını ise, Ezgi gelin kazandı!

BUGÜN NELER YAŞANDI?

Reyhan Hanım, verdiği puanlar sonrasında Gülcan ile çok sert bir tartışma yaşadı!

Reyhan Hanım, yemek tadımı sonrasında puanlarını vermeye başladı. Riske gireceğini söyleyerek bir tabak haricindeki diğer tabaklara 1 puan verdi. Sonrasında ortalık karıştı. Gülcan ve Reyhan Hanım arasında çok sert bir tartışma yaşandı. Olaya Ezgi de dahil olunca mutfakta hararet yükseldi. Besime Hanım, Reyhan Hanımı hak yemekle suçlayınca tartışma daha da sertleşti ve oklar Besime Hanıma döndü…

Beyza ve Burcu, seslerin çok yükseldiği bir tartışmanın içine girdiler!

Beyza, Burcu’yu asık suratlı olarak gördüğü için ona üzerinde gülen surat olan şeker verdi. Burcu bunu çok çocukça buldu ve ona yüklenmeye başladı. Arkasından Beyza’ya yemek tarifleri kitabı verince olanlar oldu. Ekmeklerini fırında yakan Beyza’ya yemek pişirememesinden dem vurarak verdiği bu kitap ortalığın karışmasına neden olan ilk fitili de yakmış oldu. Beyza ilk önce kitabı onun masasına bıraktı; sonra Burcu, kitabı sert bir şekilde onun masasına koydu. Olayın tekrarlanmasına öfkelenen Beyza kitabı yere fırlatarak ona bağırmaya başladı. İkili arasındaki bağırışmaları duyan Fatih Ürek mutfağa girerek onları sakinleştirmeye çalıştı. O gittikten sonra tüm gelinler tartışmanın içine girdi. Sesler yine yükselmeye, tartışmalar yine sertleşmeye başladı…