Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 28 Ekim Çarşamba 563. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 28 Ekim Çarşamba 563. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Onur Büyüktopçu’nun sunuculuğunu üstlendiği Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Gelinim Mutfakta 563. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek ve eşit puanları Ezgi Eser ve İlayda Doğan aldı! Çeyrek altını ise, kura çekimi sonrası bir gelin kazandı!

Onur Büyüktopçu, bugün en yüksek 5 puanı Aysun hanıma verdi… Günün sonunda kazanan isim de İlayda hanım oldu… İlayda hanım 19 puan elde ederken, en yakın rakibi Ezgi hanım 16 puanda kaldı. Videodan bugünkü gün birincisi ile ilgili bölümü izleyebilirsiniz.

Bugün ayrıca Zeynep, söz verdiği gibi Onur Beyin saçlarını yaparak programa hazırladı! Onur Bey, 562. Bölümde Zeynep’ten bir istekte bulundu. Saçını beğenmediğini söyleyen Zeynep’e kendi saçını yapmasını istedi. Zeynep ise, Onur Beye söz verdi. Bu bölümde Zeynep, verdiği sözü yerine getirdi.

Onur Beyin saçını yaparak onu programa hazırlayan Zeynep, yayında bu anları izledi. Yanından ayrıldıktan sonra Onur Beyin arkasından konuştuğunu görünce de ona serzenişlerde bulundu.

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 14.00’da Kanal D’de!