Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 5 Nisan Çarşamba 517. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 5 Nisan Çarşamba 517. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 517. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Hatice Karabulut aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı!

Fatih Ürek günün puanlarını heyecanlı bir anlatımla aktardı. 7 puan ile Neslihan hanım günün en düşük puanını aldı. 8 puan ile Betül hanım en düşük 2. puanı aldı.Günün en yüksek puanı olan 18 ile kazanan isim Elif hanım oldu. Hatice hanım ise 14 puan ile ikinci sırada yer aldı.

Programın bugünkü bölümünde spor eğitmeni Mehtap Demircioğlu, zorlu günlerde evde sağlıklı kalabilmemiz için basit hareketleri gelin ve kaynanalarla uygulamalı olarak gösterdi!

Elif’e meydan okuyan gizemli kişi, bugün de çiçek yolladı! Bir önceki gün isimsiz bir not ile gelen çiçek başta Elif olmak üzere herkesi çok şaşırttı. Bu bir meydan okumaydı. Gizemli kişinin kim olduğu ise, büyük merak uyandırdı. Gelin ve kaynanalar bu kişiyi tahmin etmeye çalıştılar. Bu bölümde de gizemli kişi boş durmadı ve Elif’e tekrar çiçek yolladı. Çiçeğe iliştirilmiş notta ise, “Gidişim ani oldu; dönüşüm, muhteşem olacak! Senin için geliyorum!” yazıyordu.

Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 13.45’te Kanal D’de!