Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gelinim Mutfakta bugün 5 Şubat Salı 232. bölümde çeyrek altını kim aldı?

Gelinim Mutfakta bugün 5 Şubat Salı 232. bölümde çeyrek altını kim aldı?

tarafından zk zk

Kanal D’de yayınlanan ve Fatih Ürek’in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta programında Songül Hanım, Gülcan’ın ustalık belgesini yırtıyor!

Gülcan, Gelinim Mutfakta ustalık belgesini getirince olanlar oluyor. Kayınvalide Besime Hanım, gelininin belgesini gösteriş yaparak izleme odasında masaya koyunca ortalık karışıyor ve Songül Hanım belgeyi yırtarak tepki gösteriyor.

Ezgi ve Gülcan arasında yine kriz çıkıyor ve Ezgi Gülcan’a “Haddini bil haddini bilmezsen sana haddini bildiririm” diye uyarıda bulunuyor. Sina kızıyla yaşadığı zor günleri anlatırken neden gözyaşlarına boğuldu?

Ezgi, Sina ve Gülcan arasında çıkan tartışmada mutfakta soğuk rüzgarlar esti.

Gülcan, altın ve bilezik kazandığında Sina ve Ezgi’nin surat astığını dile getirmesi yeni bir tartışma yarattı. Sina ise dün çeyrek kazandığında Gülcan’ın alkışlamadığını hatırlattı. Gülcan, savunmasını yaparken Ezgi’nin adını da geçirmesiyle tartışmaya dahil olan Ezgi fazlasıyla gerildi. Gülcan, gelinlere olan kızgınlığını emojiler ile destekliyor. Bunun üzerine Ezgi “Haddini bil haddini bilmezsen haddini bildiririm” diyerek sesini yükseltiyor.

Çeyrek altının galibi ise Gülcan gelin oldu…