Ana sayfa Sosyal Medya Gelinim Mutfakta programının sürpriz ismi Onur Büyüktopcu’dan ilk mesaj geldi…

Gelinim Mutfakta programının sürpriz ismi Onur Büyüktopcu’dan ilk mesaj geldi…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kiralık Aşk dizisinde oynadığı Koray (Koriş) karakteriyle hafızalara kazınan Onur Büyüktopçu, hayranları onu ne kadar çok dizide görmek istese de farklı bir yol çizmeye devam ediyor! Oyuncu hatırlanacağı üzere uzun süre tv8’de Yemekteyiz programını sunmuştu.

Onur Büyüktopçu, bir süre sonra bu programdan ayrılarak Damat Bayıldı isimli Show TV’nin yemek programını sunmaya başladı. Ancak Yemekteyiz kadar başarılı bir program olamadı ve ekran ömrü de çok sürmedi! Hayranları onu bu kez diziyle dönecek sandı ama yine başka bir sürpriz yaptı!

Büyüktopçu, daha sonrasında yine dizi yerine program sunmayı tercih etti ve Mehmet Ali Erbil’in uzun yıllar sunduğu Çarkıfelek programını sunmaya başladı. Velhasıl bu programın da ömrü uzun sürmedi ve Onur Büyüktopçu, Kanal D’nin bir başka programına geçti.

Daha önce Fatih Ürek’in sunduğu ve öğlen kuşağında yayınlanan Gelinim Mutfakta programına geçti Büyüktopçu. Yine bir yemek programıyla ekranlara dönen sunucunun bu sezondaki tercihi de dizi olmadı!

Hayranları onu dizide oynaması için bekleyedursun o yeni sezonda Gelinim Mutfakta ile dönüyor. Fatih Ürek’ten bayrağı alan Onur Büyüktopçu, isminin açıklanmasının ardından ilk mesajını da instagram sayfasından yayınladı…

İşte o mesaj…

Yeni sezonda yüreği güzel sevgili @fatih_urekk ‘den bayrağı devralarak ekranların en çok sevilen programı “GELİNİM MUTFAKTA” programıyla artık sizlerleyim. Hafta içi her gün @kanald ekranlarında görüşmek üzere????????
@gelinimmutfakta @kanald @fcesur74

Gelinim Mutfakta programının sürpriz ismi Onur Büyüktopcu'dan ilk mesaj geldi... 7