Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta yarışmasında Reyhan hanım stüdyoyu bastı!

Gelinim Mutfakta yarışmasında Reyhan hanım stüdyoyu bastı!

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğunda Kanal D ekranlarının eğlenceli gündüz programlarından Gelinim Mutfakta, 134. bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı.

Programda Reyhan hanımın stüdyoyu basması şaşırttı.

“Sen benim evimin mutfağına nasıl giremezsen gelinimin mutfağına da giremezsin.”

Kanal D’nin sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı, beğeni ile izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta’nın bugün Reyhan Hanım, Başak’ın bir hareketine çok sinirlendi ve stüdyoyu basarak ona çok sert tepki gösterdi.

Başak, günün yarışma yemeğini yapan diğer gelinlere yüksek perdeden eleştiriler getirmeye başladı. Özellikle Ezgi’nin mutfağına giderek onu eleştirmeye ve suçlamaya başladı. Bu durumu kayınvalideler odasından izleyen Reyhan Hanım öfkelenmeye başladı. Kendisini tutamayarak yarışma esnasında stüdyoya girdi. Başak’ın karşısına dikilerek onu sert bir şekilde uyardı. Başak’ın karşı koymaları karşısında ilk kez sesini yükselten Reyhan Hanım son uyarısını da yaptıktan sonra kayınvalideler odasına geçti. Fatih Ürek bu olanları şaşkınlıkla izlerken Hanife Hanım, Reyhan Hanımı yaptığı davranıştan dolayı kınadı. İkili arasında ufak bir tartışma çıktı.

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleri ile hafta içi her gün saat 12.15’te Kanal D’de.