Ana sayfa Sosyal Medya Gelinliği Kerem Bürsin giydi, mesajı Nilperi Şahinkaya verdi!

Gelinliği Kerem Bürsin giydi, mesajı Nilperi Şahinkaya verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisine Cansu karakterine hayat vermeye başlayan Nilperi Şahinkaya, ayrıca Blu TV’de yayınlanan Aynen Aynen isimli dizide de rol alıyor. Ayrıca Fox TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde yer alan Kerem Bürsin de Şahinkaya ile birlikte Aynen Aynen’de farklı bir konsept ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor.

Farklı bir mesaj verme çabası bulunan Aynen Aynen dizisinde Kerem Bürsin gelinlik giydi ve herkes şaşkına döndü. Nilperi Şahinka’ya da smokin taktı ve makyaj ile ince bir bıyık yapıldı. Tabii ki ikilinin bu görüntüsü de ssoyal medyada çok konuşuldu.

Gelinliği Kerem Bürsin giydi, mesajı Nilperi Şahinkaya verdi! 7

Kerem – Nilperi ikilisini çok beğendiklerini belirten dizinin hayranları, tüm rollerini de çok iyi canlandırdıklarını ifade eden yorumlar yapıyor. “İkiniz de harikasınız” diye mesaj veren dizi hayranları, Aynen Aynen’in de daha uzun süreli olması yönünde bir talepte bulundu.

Kerem Bürsin’in giydiği gelinlik konusunda açıklamada bulunan Şahinkaya, “Kadın-erkek ayrımcılığı var. Kerem ve senaristimiz buna çok takılıyor. Kadın, erkek olabilir; erkek de kadın… Erkek, kadının üzerinde değildir” diyerek de önemli bir mesaj verdi.

İşte Aynen Aynen dizisinde Kerem Bürsin’in giydiği gelinlik…