Ana sayfa Dizi Fragmanları Gelsin Hayat Bildiği Gibi 11. bölümde büyük sürpriz var!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 11. bölümde büyük sürpriz var!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını BKM’nin üstlendiği, perşembe akşamlarına damgasını vuran ve sosyal medyada da çokça konuşulan dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait, yönetmenliğini ise Altan Dönmez üstleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 11. bölümde büyük sürpriz var! 7

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 11. Bölümünde neler yaşanacağı ortaya çıktı. Songül çevirmedeyken bir araç görev arkadaşına çarpıp kaçar. Songül aracı kullananları metruk bir evde köşeye sıkıştırırken nasıl bir düğümü çözdüğünden haberi yoktur.

Nejat, Osman’ın cesedini bulduktan sonra peşindeki kızı koruyan tehlikeli birilerinin varlığından şüphelenmeye başlar. Kızı ne kadar çabuk bulursa tehlikeyi de o kadar çabuk ortadan kaldıracağını düşünürken Songül’ü hiç beklenmediği bir yerde görür.

Aylin ise Esra’nın oynadığı oyun yüzünden Sanem’le karşı karşıya gelir. Bu oyun Aylin’in ilk kez Oğuz’a sert davranmasına neden olur. Gizem, Rıza’dan gelen dadılık teklifini annesinin imaları yüzünden nazikçe reddeder ancak genç kız annesiyle birlikte kendini mecburiyetten Rıza’nın kapısında bulur.

Ozan ve Sanem akşam yemeğinden sonra Esra’yı kontrol altına aldıklarını düşünseler de Esra’nın habersizce Ozan’ın ailesiyle tanışmaya gitmesi ikiliyi zor durumda bırakır. Çıkan rapora inanmayan Melek, araştırmasına devam eder. Ulaştığı bilgi Melek’in umutlarını tekrar yeşertir.
Sadi ve Songül’ün öğrendiklerini emniyete bildirmek için yola çıktıkları gece ikilinin hiç tahmin etmediği bir adreste son bulur.

“Gelsin Hayat Bildiği Gibi”, yeni bölümüyle 29 Eylül Perşembe saat 20.00’de SHOW TV’de.