Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisi 55. yeni bölümde gerginlik doruğa çıkıyor, boşanma gündeme geliyor

Yargı dizisi 55. yeni bölümde gerginlik doruğa çıkıyor, boşanma gündeme geliyor

tarafından ker_def

Yeni bölümden ilk tanıtım yayınlandı. Yargı’da gerginlik dorukta… Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’da nefesler tutuldu. Yeni bölümden yayınlanan ilk tanıtımda Defne’yi bir türlü bulamayan ve zamanı daralan Ilgaz acıdan çıldırırken, diğer taraftan Ceylin’le boşanma davasında neler olacağı ise büyük merak konusu oluyor.

Yargı yine oldukça sürükleyici bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Ilgaz, kardeşi Defne’yi bir türlü bulamamanın acısını yaşarken, Pars’ın kendisini davadan alması büyük şaşkınlık yaratıyor.

Metin’in sağlığına kavuşup kavuşmayacağı endişe yaratırken boşanma davasında yan yana gördüğümüz Ilgaz ve Ceylin’in dava sonucu ise merakla bekleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal başrolde bulunuyor.

Ayrıca hikayede şu isimler yer alıyor: “Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş.”

Yargı, yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…