Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi kış sezonuna göz kırpıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi kış sezonuna göz kırpıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dönemi dizisi olarak başlasa da Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli Show TV dizisinin kış döneminde de devam edebilecek nitelikte bir yapım olduğunu gösterdi. Dizinin izlenme oranlarının çok düştüğü yaz döneminde ortalamanın üzerinde reytingler elde etmeye başlaması kış döneminde çok daha iyi performans sergileyebileceğine yönelik güçlü bir işaret olarak değerlendiriliyor.

Ertan Saban’ın harika performansına Devrim Özkan’ın da aynı şeklide karşılık vermesi ile birlikte Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi kısa sürede büyük bir reyting çıkışı sergiledi. İlk bölümünde düşük gelen oranlar, sonraki 3 bölümde yükseldi ve dizi ortalamanın üzerine çıkan reytingleri ile yaz döneminin en başarılı projelerinden birisi olduğunu ortaya koydu.

Songül ve Sadi karakterlerinin atışmalarını çok beğenen izleyiciler, Ertan Saban ile Devrim Özkan’ın çok başarılı bir uyum sergilediğini ve enerjilerinin de diziyi sürüklediğini düşünüyor. Senaryosunu ve genel konseptini Gani Müjde gibi kıymetli bir senaristin yapması da dizinin başarısının önemli nedenlerinden birisi oldu.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi kış sezonuna göz kırpıyor! 8

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin dördüncü bölümü perşembe günü yayınlandı ve reytingler yine tatmin edici seviyede geldi. Tüm izleyici kategorilerinde birincilik elde eden dizinin sosyal medyada da çok güçlü bir etkileşim oluşturduğunu görmekteyiz.

Dizinin yayınlandığı günlerde binlerce tweet paylaşılıyor ve bir anda Türkiye gündeminde ilk sıraya çıkan Gelsin Hayat Bildiği Gibi, günün en çok konuşulan konusu oluyor. Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilmekte olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin elde ettiği başarılı sonuçlar Show TV’nin de yeni sezon planlarını etkileyecek.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi kış sezonuna göz kırpıyor! 9

Aziz ve Baba isimli iki diziyi devam ettirme kararı alan Show TV’nin yaz döneminde başarılı çıkış yapan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli projeyi de kış döneminde sürdürmesi bekleniyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin beşinci bölüm fragmanı da yayınlandı. Araz ve Mert arasında gerilimin tırmandığı tanıtımda Sadi’nin “Sence ben bir kadını mutlu edecek bir adam mıyım?” sözleri dikkat çekerken “Sadi Payaslı’nın başı belada mı?” sorusu akıllara geliyor.