Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi üst üste 4 ödül mutluluğu yaşadı!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi üst üste 4 ödül mutluluğu yaşadı!

tarafından ker_def

Magazin Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği 26. Altın Objektif ödül töreni dün akşam ünlü isimlerin katılımıyla CVK Park Bosphorus’da gerçekleşti. Tiyatro, müzik, sinema ve TV dünyasının en prestijli heykelciği olan Altın Objektif Ödülleri, muhteşem bir organizasyonla 26. kez sahiplerini buldu.

Show TV ekranlarına Perşembe akşamları damgasını vuran Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Gelsin Hayat Bildiği Gibi, “Yılın Aksiyon Romantik Dizisi” ödülünü alırken, dizinin sevilen başrol oyuncuları Devrim Özkan ve Özge Özberk, “Yılın Aksiyon Romantik Dizi Oyuncusu Kadın” kategorisinde ödül kazandı.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin ödüllerini Özge Özberk ve Devrim Özkan ‘kadın gücü’ diyerek birlikte aldı. Özge Özberk ödül konuşmasında Altan Dönmez, Gani Müjde, BKM ve Necati Akpınar’a, ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ için emeği geçen herkese teşekkür etti. Dizide hayat verdiği Sadi Payaslı karakteriyle gündemden düşmeyen Ertan Saban ise “Yılın Aksiyon Romantik Dizi Oyuncusu Erkek” ödülüne layık görüldü.

SHOW TV GECEYE DAMGASINI VURDU

Show TV’nin beğeniyle takip edilen Baba dizisinin başarılı başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş, “Yılın Drama Dizi Oyuncusu Erkek” ödülünü aldı. Tolga Sarıtaş, “Bu ödüle layık görülmek çok güzel bir şey. Bunu bana layık gören herkese teşekkür ederim” sözleriyle düşüncelerini paylaşırken Baba dizisiyle ilgili, “Baba dizisi de çok özel bir proje. Hepimiz birbirimizle çok iyi anlaşıyoruz. Haluk Bilginer ile oynamak büyük bir şans. Proje yeni sezonda farklı bir kabuğa büründü. Merakla biz de bekliyoruz seyircimizin tepkisini.” dedi.