Ana sayfa Dizi Analiz Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi ile Songül herkesi şaşırttı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi ile Songül herkesi şaşırttı

tarafından ker_def

SHOW TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin onuncu bölüm tanıtımı yayınlandı. Sadi ile Songül’ün lunaparka gittiği anlar heyecan uyandırırken ikilinin peşinde olan adamların neler yapacağı heyecanla bekleniyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin dokuzuncu bölümünde çok önemli gelişmeler yaşandı? İşte dizinin dokuzuncu bölüm analizi: Songül’ün mektubuyla dağılan Sadi onu durdurmak için trenin yolunu kesti. Son anda trenden inen Songül eve döndü. Sadi, Kırdarların köydeki adamının Burhan olduğunu anladı. Burhan’ı konuşturmayı başaran Sadi, Songül’le birlikte yaptıkları planla Burhan’ı emniyete teslim etti.

Depo baskını sonucu Mert, Zülfikar ve Can’ı hapse göndereceğini düşünen Araz, üçlünün depodan kaçtığını öğrendiğinde deliye döndü. Üçlünün, Ozan’ın yardımıyla kaçtıklarını Aleyna’dan öğrenan Araz, bunun bedelini Ozan’a ödetmek istedi. Zülfikar’ın yetişmesiyle Ozan, Araz ve çetesinin elinden son anda kurtuldu. Sadi ile Derya yıllar önce yapmadıkları yüzleşmeyi yaptı.

Sadi, Derya’yı götürdüğü yerde geçmişin hesabını yaptı. İkili arasındaki konuşmayla mazilerine bir sünger çekildi. Sadi’nin gizli desteğiyle mahallenin sünnet olmayan çocukları için sünnet düğünü düzenlendi. Herkes güzel geçen gecenin keyfini sürerken Sadi ve Songül, Kırdarların adamının ne kadar yakınlarında olduğunun farkında değildi.

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle 22 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.