Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi Payaslı’dan ‘Öğretmenler Günü’ kutlaması!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi Payaslı’dan ‘Öğretmenler Günü’ kutlaması!

tarafından ker_def

Show TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ Öğretmenler Günü’ne özel yayınladığı ön izleme sahnesiyle izleyicilerin beğenisini topladı.

Karabayır Lisesi öğrencilerinin, Sadi Payaslı’ya çiçek vererek Öğretmenler Günü’nü kutladığı sahnede Payaslı gözyaşlarına hakim olmakta zorlanıyor. Gençler sadece Sadi’nin değil tüm öğretmenlerinin gününü kutlarken verdikleri anlamlı mesaj da dikkat çekiyor.

Öğrencilerin “Sevgili öğretmenlerimiz, hakkınız ödenmez dediler, hakikatten ödemediler. Biz kalenderiz, ödeyemeyiz çalışsak da ilelebet ama sayın yetkililer ödeyiversin bir zahmet…” sözleri yüzleri güldürürken tüm Karabayır’ın kol kola vererek sarıldığı etkileyici anlar kalplere dokunuyor.

Show TV ekranında perşembe akşamlarına damgasını vuran ve sezonun en çok konuşulan dizisi haline gelen ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Tolga Güleç, Mustafa Açılan gibi önemli isimler bulunuyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de.