Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin bu büyük başarısında sürpriz kahraman kim?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin bu büyük başarısında sürpriz kahraman kim?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, yaz döneminde başladı ve izleyicilerin büyük ilgisini çekti. Kış sezonunda da yine iyi reytingler alarak kendi kitlesini oluşturan dizide Ertan Saban, Devrim Özkan ile Özge Özberk başrollerde bulunuyor. Genç oyuncular arasında bulunan Mustafa Açılan ile Nilsu Berfin Aktaş da bu dizi sayesinde büyük beğeni topladı.

Perşembe akşamları güçlü rakiplerinin karşısında iyi reytingler almayı sürdürmesi ile tebrik edilmeyi hak eden Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin hikayesi ve konsept tasarımı Gani Müjde’ye ait. Zaman zaman duygusal, bazen aksiyon dolu ve çoğu zaman da izleyenleri farklı duygulara sürükleyen sahneleri ile dizinin başarısı sosyal medyada da büyük etkileşim oluşmasını sağladı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin bu büyük başarısında sürpriz kahraman kim? 8

Devrim Özkan canlandırdığı Songül karakteri ile belki de kariyerinin en eğlenceli ve bir o kadar da kendisini karakterine kaptırdığı bir yapım ile hayranlarının karşısına çıktı. Oyuncu, Onedio’nun youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Oyuncu, dizinin yönetmeni Altan Dönmez’in tüm ekibe yaklaşımının ve olaya hakimiyetinin başarıda çok önemli olduğunu sözleriyle ifade etti.

Devrim Özkan, dizinin setinde çok her şeyin çok güzel olduğunu belirterek, şunları anlattı: “Allah nazarlardan saklasın, setimiz çok güzel gidiyor. Çok keyif alıyoruz. Altan Dönmez zaten mükemmel bir insan. Bir setin yönetmeni olabilmek sadece o sette teknik işleri kadar insan ilişkilerini de halletmekle alakalı bir şey. Altan hoca bunu çok güzel başarabilen bir yönetmen. Bana güvenmesi ve inanması, her gün sete koşarak gitmemi sağlıyor.”

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin bu büyük başarısında sürpriz kahraman kim? 9

Dizinin yönetmeni Altan Dönmez’in ekibe çok hakim olması ve oyuncularla iyi iletişim kurması Devrim Özkan’ı da çok etkiledi. Oyuncu, sete istekli gittiğini belirtirken, zaman zaman sahnelerdeki doğaçlama olduğu düşünülen anlar da dikkat çekiyor.

Devrim Özkan’ın sahnelerde doğaçlama anları izleyicilerin de ilgisini çekiyor ve bu durum sosyal medyada çok konuşulan bir konu haline geldi.

Sette partneri Ertan Saban ve tüm oyuncu arkadaşları ile iyi anlaştıklarını da dile getiren Devrim Özkan, “Aynı zamanda eğlenceli bir iş yapıyoruz. Çekerken biz çok eğleniyoruz, çok gülüoruz. Aksiyon sahneleri, komediler, dramlar havada uçuşunca o set her zaman keyifli olmak zorunda kalıyor” diye konuştu.