Ana sayfa Sosyal Medya Genç ve başarılı oyuncu İlay Erkök İtalya yolcusu!..

Genç ve başarılı oyuncu İlay Erkök İtalya yolcusu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2014 yılından bu yana setlerde olan genç oyuncu İlay Erkök bir çekim için İtalya’ya gidecek. 1993 doğumlu oyuncu bugüne kadar pek çok farklı projede rol aldı.

Güneşi Beklerken, İnadına Aşk, Hayatımın Aşkı, İlk Öpücük, Darısı Başımıza gibi yapımlarda başarılı performanslara imza atan İlay Erkök, en son Hercai isimli dizide ‘Yaren’ karakterine hayat verdi.

Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, yaz sezonunu çalışarak geçirdiğini, kısa bir süre tatil yapma imkanı bulduğunu söyledi.

3 film projesinde yer aldığını açıklayan İlay Erkök hayranlarına bir müjde de verdi. Önümüzdeki ay İtalya’ya gidecek olan oyuncu, İtalya’nın ünlü dergilerinden birine kapak olacak.

Genç ve başarılı oyuncu İlay Erkök İtalya yolcusu!.. 7

İlay Erkök, ayrıca İlk ve Son isimli Blu TV’nin dijital dizisinde de yer aldı. Oyuncu bir röportajında dijital ve televizyon ayırımının olmadığını belirterek, daha çok televizyon projelerinde bulunmayı arzu ettiğini ifade etmişti.

İlay Erkök, “Ekran önünde yani, daha çok ailemin izleyeceği yani beni izleyebilecek diğer kesimdeki insanları da unutmak istemiyorum. Onların da beni izleyebilecekleri bir projeyle de televizyona dönmek istiyorum” şeklinde konuşmuştu.