Ana sayfa Dizi Haberleri Gençliğim Eyvah dizisinde aşk üçgeni kuruldu!

Gençliğim Eyvah dizisinde aşk üçgeni kuruldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Gençliğim Evyah isimli dizide rol alan genç oyuncular arasında Elif Doğan da yer alıyor. Azra karakterini canlandıran oyuncu, ilk bölümden dikkatleri çekmeyi başardı. 15 Haziran Pazartesi günü yayınlanan 1. bölümün reytinglerinin iyi gelmesi ve sosyal medyada da iyi dönüşler alınması olumlu bulundu.

Elif Doğan ise Azra rolüne yakıştırıldı. Genç oyuncu, Dizi TV programına konuştu. Azra karakterinin, babası Zekeriya’nın yolundan gitmek isteyen ama daha modern bir şekilde bunu seçen birisi olduğunu anlatan Elif Doğan, karakterini çok sevdi. Azra, kebapçı Zekeriya’nın baş düşmanı Arif’in iki oğlu tarafından sevilen bir genç kız. Hem Ahmet hem de Zola, Azra’ya aşık.

Elif Doğan, Burak Tozkoparan ve Ekin Mert Daymaz dizide aşk üçgenini temsil ediyor. Azra ve Zola ile Azra ve Ahmet konusu da şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

Arif Asmalı’nın oğlu Ahmet karakterini Ekin Mert Daymaz canlandırıyor. Saçlarını kesen ve yeni bir imaja bürünen oyuncu, işten kaçan, tembel bir adama hayat veriyor. Azra için kardeşi olduğunu henüz bilmediği Zola ile neler yaşayacağı da merakla bekleniyor.

Erdem Kaynarca, serseri huylu birisi olan Çavi Bozoğlu karakterine hayat veriyor. Adrenalin seven Çavi’nin sonunu düşünmeyen ama bir sürü kötü şeye sebep olan bir karakter olarak Gençliğim Eyvah’ın eğlenceli isimlerinden birisi.