Ana sayfa Dizi Haberleri Gençliğim Eyvah dizisinde deli eden durumlar var!

Gençliğim Eyvah dizisinde deli eden durumlar var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Gençliğim Eyvah dizisinde izleyici isyan etti. Zaten dizinin Çukur, Yasak Elma ve Sefirin Kızı ile yarışmadığı bir ortamda, bir de senaryosunun iyice sıkışması izleyicileri rahatsız ediyor.

28 Eylül Pazartesi günü Uyanış Büyük Selçuklu dizisi de TRT1 ekranında bu büyük yarışa katılacak. Gençliğim Eyvah dizisinin bu kadar güçlü yapımlar arasında devam edebilmesi de zor görünüyor. En azından yaz günlerinden bu yana takılı kaldıkları Gençliğim Eyvah’taki bu senaryo sıkıntısına bir çözüm bulunmasını istiyor.

İzleyicileri rahatsız eden en önemli detay ise Azra karakterinin Ahmet ile Zola arasında ikilemde kalma durumu… Dizi hayranları Azra ve Ahmet aşkı beklerken sonra Azra ile Zola önlerine çıktı. Haliyle bu durum da kafaları karıştırdı.

Ayrıca Burak Tozkoparan’ın başarıyla canlandırdığı Zola karakterine olan ilgi de git gide azaldı.Bunda senaryonun etkisi de büyük oldu. Bir izleyici, “Önceden severdim Zola’yı ama iyice bozdular karakteri. İnsan kardeşine bunu yapar mı? Ahmet ailesi için kendini feda etti. Güldürün şu çocuğun yüzünü” diye yorumda bulundu.

Aşk konularının dizide düzgün şekilde ele alınmadığı eleştirileri yapan izleyiciler, Zola ile Azra aşkına da sarılmak istiyor ama senaryoya güvenmiyor.

Bir izleyicinin şu yorumu dikkat çekici: “Bu diziyi çok seviyorum. Tek sorun var ki, artık kim kimi seviyor belli olsun. Zola, Azra mı? Ahmet mi? Çağla – Ahmet mi? Artık belli olsun yeter ki…”

İşte Gençliğim Eyvah dizisinin 28 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak 16. bölümünden ilk görüntüler.