Ana sayfa Dizi Haberleri Gençliğim Eyvah dizisinde Kemal Uçar ve Bahar Süer uyumu harika

Gençliğim Eyvah dizisinde Kemal Uçar ve Bahar Süer uyumu harika

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gençliğim Eyvah dizisinin iki sevilen oyuncusu Kemal Uçar ve Bahar Süer, iyi bir ikili oldu. Veysi ve Suzan karakterlerini canlandıran ikili, eğlenceli halleri ile ekranın sevilen dizi çiftlerinden birisi haline geldi.

Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Gençliğim Eyvah dizisinde senaristlerin çok güzel hikayeler yazdığını belirten Bahar Süer, dizide en çok Cengiz Bozkurt ile Günay Karacaoğlu’nun karakterleri Arif ve Hacer’in kavga sahnesinde çok eğlendiklerini açıkladı.

Kemal Uçar da buna katıldığını belirterek, “İnanın çok kahkaha atılıyor. Defalarca da çekiyoruz” dedi. Cengiz Bozkurt ile Günay Karacaoğlu’nun aralarında özel bir dil oluşturduklarını ve kendilerinin de çekimlerde onlara çok güldüklerini anlatan Kemal Uçar, setlerinin eğlenceli geçtiğini ifade etti.

Dizide Veysi ve Suzan birbirlerine aşık, son derece de uyumlular. Bahar Süer, Veysi karakterinin sevmediği bir özelliğinin olmadığını belirterek, “Çok eğleniyorum seni izlerken” dedi. Veysi karakterinin tavrını koymamasını eleştiren Bahar Süer, tek sevmediği özelliğinin bu olduğunu ifade etti.

Kemal Uçar ise Suzan’ın çok dominant bir karakter olduğunu ve tehlikeli bulduğunu ifade etti. İzleyiciler de bu karakterlerin sahneleri bir hayli beğeniyor ve sosyal medyada da olumlu yorumlarda bulunuyor.

Röportaja sonradan katılan Elif Doğan ise, “Cengiz abi ile çektiğim her sahnede krize giriyorum” diye konuştu.