Ana sayfa Dizi Fragmanları Gençliğim Eyvah dizisinde La Casa De Papel izleri var!

Gençliğim Eyvah dizisinde La Casa De Papel izleri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizisi Gençliğim Eyvah, 5. yeni bölümü ile 13 Temmuz Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Levent Ülgen ve Cengiz Bozkurt’un başrollerinde yer aldığı dizi hem eğlenceli hem de romantik komedi izleri taşıyan sahneleri ile göz dolduruyor.

Yaz ekranının en eğlenceli yapımı olarak dikkatleri çeken dizinin ilk 4 bölümü çok beğenildi ve izleyicilerden geçer not aldı.Dizide izleyicilerin kararsız kaldığı konu ise Azra’nın yanına kimi yakıştırdıkları konusu… Bazı izleyiciler Zola karakterini, bazıları ise Ahmet’i Azra ile yakıştırıyor.

Her bölümü heyecanla beklenen Gençliğim Eyvah dizisinde Zola ile Ahmet arasındaki bu yarışın yanı sıra bazı göndermeler de dikkat çekiyor. La Casa De Papel isimli İspanyol dizisinin de konu edildiği dizinin 5. bölümünde eğlenceli anlardan ilk görüntüler yayınlandı.

Gençliğim Eyvah dizisinde İspanyol dizisindeki maskeleriyle ortaya çıkan oyuncuların eğlenceli hallerini çok beğeneceksiniz… İşte o görüntüler: